Ændret fragtgrænse - nu KUN 65.- i December. Luk

Krondyr krebinet med rødkålslaw, grillet blomme og sellerifritter

Portioner2 portioner
Forberedelse30 minutterTilberednings tid30 minutterSamlet tid1 time
Rødkålslaw
 2 dl fintsnitte rødkål
 0,25 dl fintsnittet bredbladet persille
 0,25 dl ristede hakkede kastanjer/valnødder/solsikker
 0,50 dl piskefløde
 1 spsk lager eddike
 0,50 spsk sukker
 salt og peber
Sellerifritter
 1 stor knoldselleri
 rapsolie
 finthakket timian
 salt og peber
Grillet blomme
 2 blommer
Krebinet
 300 g krondyr hakkekød
 50 g fintskåret bacon
 1 skive toastbrød udblødt i 1 dl mælk
 salt og peber
 mel
 1 æg
 rasp
 smør eller olie til stegning
Rødkålslaw
1

Piskefløde piskes let med eddike, sukker, salt og peber. Konsistensen skal være cremet.

2

Vend rødkål, persille og kastanjer i.

Sellerifritter
3

Selleri skæres til pommes frites og vendes med olie, timian, salt og peber.

4

Bages i ovnen ved 200 grader til de er møre.

5

Husk at vende rundt i dem hvert 5 min.

Grillet blomme
6

2 blommer halveres, stenen fjernes og blommerne skæres i kvarte.

7

De gives grill striber på skærefladerne på en tør grillpande eller en varm tør stege pande.

Krebinet
8

Ælt kød, brød, bacon, salt og peber sammen.

9

Form kødet i mindre bøffer og vend dem i mel, æg og rasp.

10

Herefter steges krebinetterne i smør eller olie.

Tip
11

Krebinetterne kan erstattes med vildt frikadeller

Ingredienser

Rødkålslaw
 2 dl fintsnitte rødkål
 0,25 dl fintsnittet bredbladet persille
 0,25 dl ristede hakkede kastanjer/valnødder/solsikker
 0,50 dl piskefløde
 1 spsk lager eddike
 0,50 spsk sukker
 salt og peber
Sellerifritter
 1 stor knoldselleri
 rapsolie
 finthakket timian
 salt og peber
Grillet blomme
 2 blommer
Krebinet
 300 g krondyr hakkekød
 50 g fintskåret bacon
 1 skive toastbrød udblødt i 1 dl mælk
 salt og peber
 mel
 1 æg
 rasp
 smør eller olie til stegning

Fremgangsmåde

Rødkålslaw
1

Piskefløde piskes let med eddike, sukker, salt og peber. Konsistensen skal være cremet.

2

Vend rødkål, persille og kastanjer i.

Sellerifritter
3

Selleri skæres til pommes frites og vendes med olie, timian, salt og peber.

4

Bages i ovnen ved 200 grader til de er møre.

5

Husk at vende rundt i dem hvert 5 min.

Grillet blomme
6

2 blommer halveres, stenen fjernes og blommerne skæres i kvarte.

7

De gives grill striber på skærefladerne på en tør grillpande eller en varm tør stege pande.

Krebinet
8

Ælt kød, brød, bacon, salt og peber sammen.

9

Form kødet i mindre bøffer og vend dem i mel, æg og rasp.

10

Herefter steges krebinetterne i smør eller olie.

Tip
11

Krebinetterne kan erstattes med vildt frikadeller

Krondyr krebinet med rødkålslaw, grillet blomme og sellerifritter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.