Krondyr krebinet med rødkålslaw, grillet blomme og sellerifritter

ShareSave
Yields2 Servings
Prep Time30 minsCook Time30 minsTotal Time1 hr
Rødkålslaw
 2 dl fintsnitte rødkål
 0,25 dl fintsnittet bredbladet persille
 0,25 dl ristede hakkede kastanjer/valnødder/solsikker
 0,50 dl piskefløde
 1 spsk lager eddike
 0,50 spsk sukker
 salt og peber
Sellerifritter
 1 stor knoldselleri
 rapsolie
 finthakket timian
 salt og peber
Grillet blomme
 2 blommer
Krebinet
 50 g fintskåret bacon
 1 skive toastbrød udblødt i 1 dl mælk
 salt og peber
 mel
 1 æg
 rasp
 smør eller olie til stegning
Rødkålslaw
1

Piskefløde piskes let med eddike, sukker, salt og peber. Konsistensen skal være cremet.

2

Vend rødkål, persille og kastanjer i.

Sellerifritter
3

Selleri skæres til pommes frites og vendes med olie, timian, salt og peber.

4

Bages i ovnen ved 200 grader til de er møre.

5

Husk at vende rundt i dem hvert 5 min.

Grillet blomme
6

2 blommer halveres, stenen fjernes og blommerne skæres i kvarte.

7

De gives grill striber på skærefladerne på en tør grillpande eller en varm tør stege pande.

Krebinet
8

Ælt kød, brød, bacon, salt og peber sammen.

9

Form kødet i mindre bøffer og vend dem i mel, æg og rasp.

10

Herefter steges krebinetterne i smør eller olie.

Tip
11

Krebinetterne kan erstattes med vildt frikadeller

Ingredients

Rødkålslaw
 2 dl fintsnitte rødkål
 0,25 dl fintsnittet bredbladet persille
 0,25 dl ristede hakkede kastanjer/valnødder/solsikker
 0,50 dl piskefløde
 1 spsk lager eddike
 0,50 spsk sukker
 salt og peber
Sellerifritter
 1 stor knoldselleri
 rapsolie
 finthakket timian
 salt og peber
Grillet blomme
 2 blommer
Krebinet
 50 g fintskåret bacon
 1 skive toastbrød udblødt i 1 dl mælk
 salt og peber
 mel
 1 æg
 rasp
 smør eller olie til stegning
Krondyr krebinet med rødkålslaw, grillet blomme og sellerifritter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.