Piskefløde piskes let med eddike, sukker, salt og peber. Konsistensen skal være cremet.
Vend rødkål, persille og kastanjer i.
Selleri skæres til pommes frites og vendes med olie, timian, salt og peber.
Bages i ovnen ved 200 grader til de er møre.
Husk at vende rundt i dem hvert 5 min.
2 blommer halveres, stenen fjernes og blommerne skæres i kvarte.
De gives grill striber på skærefladerne på en tør grillpande eller en varm tør stege pande.
Ælt kød, brød, bacon, salt og peber sammen.
Form kødet i mindre bøffer og vend dem i mel, æg og rasp.
Herefter steges krebinetterne i smør eller olie.
Krebinetterne kan erstattes med vildt frikadeller
Ingredients
Directions
Piskefløde piskes let med eddike, sukker, salt og peber. Konsistensen skal være cremet.
Vend rødkål, persille og kastanjer i.
Selleri skæres til pommes frites og vendes med olie, timian, salt og peber.
Bages i ovnen ved 200 grader til de er møre.
Husk at vende rundt i dem hvert 5 min.
2 blommer halveres, stenen fjernes og blommerne skæres i kvarte.
De gives grill striber på skærefladerne på en tør grillpande eller en varm tør stege pande.
Ælt kød, brød, bacon, salt og peber sammen.
Form kødet i mindre bøffer og vend dem i mel, æg og rasp.
Herefter steges krebinetterne i smør eller olie.
Krebinetterne kan erstattes med vildt frikadeller