500 g krondyrlever
hvedemel
smør til stegning
250 g snittede svampe
1 dl piskefløde
salt og peber
1
Krydr leveren med salt og møllepeber.
2
Vend den i hvedemel, og steg den let i smør på en pande.
3
Når den er færdig tages den af panden. Kom snittede svampe på panden, sammen med piskefløde, og kog det ind til det er cremet. Smag til med salt og møllepeber.
4
Hæld de cremede svampe over leveren.
CategoryKrondyr opskrifter, Vildt til hverdag
Ingredients
500 g krondyrlever
hvedemel
smør til stegning
250 g snittede svampe
1 dl piskefløde
salt og peber
Directions
1
Krydr leveren med salt og møllepeber.
2
Vend den i hvedemel, og steg den let i smør på en pande.
3
Når den er færdig tages den af panden. Kom snittede svampe på panden, sammen med piskefløde, og kog det ind til det er cremet. Smag til med salt og møllepeber.
4
Hæld de cremede svampe over leveren.