Krondyrlever med cremede svampe

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time15 minsCook Time30 minsTotal Time45 mins
 500 g krondyrlever
 hvedemel
 smør til stegning
 250 g snittede svampe
 1 dl piskefløde
 salt og peber
1

Krydr leveren med salt og møllepeber.

2

Vend den i hvedemel, og steg den let i smør på en pande.

3

Når den er færdig tages den af panden. Kom snittede svampe på panden, sammen med piskefløde, og kog det ind til det er cremet. Smag til med salt og møllepeber.

4

Hæld de cremede svampe over leveren.

Ingredients

 500 g krondyrlever
 hvedemel
 smør til stegning
 250 g snittede svampe
 1 dl piskefløde
 salt og peber

Directions

1

Krydr leveren med salt og møllepeber.

2

Vend den i hvedemel, og steg den let i smør på en pande.

3

Når den er færdig tages den af panden. Kom snittede svampe på panden, sammen med piskefløde, og kog det ind til det er cremet. Smag til med salt og møllepeber.

4

Hæld de cremede svampe over leveren.

Notes

Krondyrlever med cremede svampe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.