Krondyrlever med urter i rødvinsvinaigrette

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time15 minsCook Time30 minsTotal Time45 mins
 1 selleri
 1 gulerod
 1 løg
 1 pastinak
 salt og peber
 rødvinseddike
 1 spsk tomatpuré
 1 hakket skalotteløg
 frisk hakket persille
1

Selleri, gulerod, løg, persillerod og pastinak skæres i pæne tern på ca. 1 cm.

2

Urterne sauteres let af i olivenolie med lidt hakket hvidløg. Salt og møllepeber.

3

Når de er ½ møre, kommes der rødvinseddike på urterne, så det dækker ca. 1/3.

4

Rødvinseddiken reduceres helt væk, en lille skefuld tomatpuré tilsættes, og røres godt i urterne.

5

Urterne vendes med lidt friskhakket skalotteløg og hakket persille.

6

Serveres ovenpå et stykke grillet/stegt krondyrlever.

Ingredients

 1 selleri
 1 gulerod
 1 løg
 1 pastinak
 salt og peber
 rødvinseddike
 1 spsk tomatpuré
 1 hakket skalotteløg
 frisk hakket persille
Krondyrlever med urter i rødvinsvinaigrette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.