
1 selleri
1 gulerod
1 løg
1 pastinak
salt og peber
rødvinseddike
1 spsk tomatpuré
1 hakket skalotteløg
frisk hakket persille
1
Selleri, gulerod, løg, persillerod og pastinak skæres i pæne tern på ca. 1 cm.
2
Urterne sauteres let af i olivenolie med lidt hakket hvidløg. Salt og møllepeber.
3
Når de er ½ møre, kommes der rødvinseddike på urterne, så det dækker ca. 1/3.
4
Rødvinseddiken reduceres helt væk, en lille skefuld tomatpuré tilsættes, og røres godt i urterne.
5
Urterne vendes med lidt friskhakket skalotteløg og hakket persille.
6
Serveres ovenpå et stykke grillet/stegt krondyrlever.
CategoryKrondyr opskrifter, Vildt til hverdag
Ingredients
1 selleri
1 gulerod
1 løg
1 pastinak
salt og peber
rødvinseddike
1 spsk tomatpuré
1 hakket skalotteløg
frisk hakket persille