Ovnstegte gråænder med kartoffel/rodfrugtmos

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time20 minsCook Time1 hrTotal Time1 hr 20 mins
 1 håndfuld tørrede abrikoser
 frisk timian
 persille
 150 g smeltet smør
 1 kg kartofler og rodfrugter
 salt og peber
 lidt rødvin
 en sjat fløde
1

Rens og skyl ænderne og del dem i 2.

2

Brun dem i ca. 3min på hver side og læg dem herefter med brystsiden opad på en håndfuld tørrede abrikoser, frisk timian og persille i et fad eller på en bradepande.

3

Pensl dem med smeltet smør og lad dem stege i ca. 35 min på 180 gr.

4

Kog kartofler og rodfrugter og mos dem herefter med stavblender el. lign.
Tilsæt mosen lidt frisk hakket timian/persille og krydr med havsalt og peber.

5

Lad ænderne trække under folie og hæld skyen med både abrikoser og urter i en gryde og tilsæt lidt rødvin.

6

Lad det koge lidt ind og tilsæt en sjat fløde og smag til med salt og peber.

Ingredients

 1 håndfuld tørrede abrikoser
 frisk timian
 persille
 150 g smeltet smør
 1 kg kartofler og rodfrugter
 salt og peber
 lidt rødvin
 en sjat fløde

Directions

1

Rens og skyl ænderne og del dem i 2.

2

Brun dem i ca. 3min på hver side og læg dem herefter med brystsiden opad på en håndfuld tørrede abrikoser, frisk timian og persille i et fad eller på en bradepande.

3

Pensl dem med smeltet smør og lad dem stege i ca. 35 min på 180 gr.

4

Kog kartofler og rodfrugter og mos dem herefter med stavblender el. lign.
Tilsæt mosen lidt frisk hakket timian/persille og krydr med havsalt og peber.

5

Lad ænderne trække under folie og hæld skyen med både abrikoser og urter i en gryde og tilsæt lidt rødvin.

6

Lad det koge lidt ind og tilsæt en sjat fløde og smag til med salt og peber.

Notes

Ovnstegte gråænder med kartoffel/rodfrugtmos

En kommentar til “Ovnstegte gråænder med kartoffel/rodfrugtmos

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.