Portvinsmarineret vildsvinekølle

Portioner1 portion
1

Læg køllen i en marinade af portvin, hvidløg, løg, laurbærblade, timian, hele peberkorn og enebær i min. 6 timer.

Brun køllen på pande, gryde eller ovn m. salt og peber. Hæld herefter lagen ved og steg videre ved svag varme under låg. Knoglen fra udbening kan evt. vedlægges.

Kernetemperaturen på 70-72 grader giver det ideelle resultat - herefter skal køllen hvile i 20 min. I folie eller ved 75grader i ovnen.

Serveres med stegte Portebellosvampe og en lækker kartoffel og tranebærsylt.

Lagen tilsættes piskefløde efter smag - lad saucen koge ind til den ønskede konsistens.

Ingredienser

Fremgangsmåde

1

Læg køllen i en marinade af portvin, hvidløg, løg, laurbærblade, timian, hele peberkorn og enebær i min. 6 timer.

Brun køllen på pande, gryde eller ovn m. salt og peber. Hæld herefter lagen ved og steg videre ved svag varme under låg. Knoglen fra udbening kan evt. vedlægges.

Kernetemperaturen på 70-72 grader giver det ideelle resultat - herefter skal køllen hvile i 20 min. I folie eller ved 75grader i ovnen.

Serveres med stegte Portebellosvampe og en lækker kartoffel og tranebærsylt.

Lagen tilsættes piskefløde efter smag - lad saucen koge ind til den ønskede konsistens.

Portvinsmarineret vildsvinekølle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hold dig Vildt orienteret, få de vildeste råd, tilbud og opskrifter. Udfyld din mail her:
Holler Box