Læg køllen i en marinade af portvin, hvidløg, løg, laurbærblade, timian, hele peberkorn og enebær i min. 6 timer.
Brun køllen på pande, gryde eller ovn m. salt og peber. Hæld herefter lagen ved og steg videre ved svag varme under låg. Knoglen fra udbening kan evt. vedlægges.
Kernetemperaturen på 70-72 grader giver det ideelle resultat - herefter skal køllen hvile i 20 min. I folie eller ved 75grader i ovnen.
Serveres med stegte Portebellosvampe og en lækker kartoffel og tranebærsylt.
Lagen tilsættes piskefløde efter smag - lad saucen koge ind til den ønskede konsistens.
Ingredients
Directions
Læg køllen i en marinade af portvin, hvidløg, løg, laurbærblade, timian, hele peberkorn og enebær i min. 6 timer.
Brun køllen på pande, gryde eller ovn m. salt og peber. Hæld herefter lagen ved og steg videre ved svag varme under låg. Knoglen fra udbening kan evt. vedlægges.
Kernetemperaturen på 70-72 grader giver det ideelle resultat - herefter skal køllen hvile i 20 min. I folie eller ved 75grader i ovnen.
Serveres med stegte Portebellosvampe og en lækker kartoffel og tranebærsylt.
Lagen tilsættes piskefløde efter smag - lad saucen koge ind til den ønskede konsistens.