Venøbøffer

Venøbøffer er en lokal, Vestjysk ret - her er opskriften med vildt, til en skøn hverdagsret - eller en ret til mange på en kold vinteraften.

ShareSave
Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time8 minsTotal Time23 mins
 400 g Krondyr Venø bøffer
 2 fed Hvidløg og frisk knust peber
Tip - server i flødesauce
 1 løg
 3 dl Fløde
Creme fraiche sauce m. Chilli
 2,50 dl Creme fraiche
 100 g Mayonaise
 2 Chillisauce
 Tabasco
Creme fraiche sauce med syltede agurker
 2,50 dl Creme fraiche
 100 g Mayonaise
 1 Finthakket løg
 0,50 Glas hele syltede agurker, finthakket
 Smagt til med salt og karry
 Serveres med kartofler eller godt brød
1

Kødet krydres med hvidløg og frisk knust peber og vendes på en varm pande i brusende smør.
TIP: Afkog evt. panden med hakkede løg og fløde og server kødet fra panden.

Rør de to creme fraiche saucer og server med kogte kartofler eller godt brød.

Ingredients

 400 g Krondyr Venø bøffer
 2 fed Hvidløg og frisk knust peber
Tip - server i flødesauce
 1 løg
 3 dl Fløde
Creme fraiche sauce m. Chilli
 2,50 dl Creme fraiche
 100 g Mayonaise
 2 Chillisauce
 Tabasco
Creme fraiche sauce med syltede agurker
 2,50 dl Creme fraiche
 100 g Mayonaise
 1 Finthakket løg
 0,50 Glas hele syltede agurker, finthakket
 Smagt til med salt og karry
 Serveres med kartofler eller godt brød

Directions

1

Kødet krydres med hvidløg og frisk knust peber og vendes på en varm pande i brusende smør.
TIP: Afkog evt. panden med hakkede løg og fløde og server kødet fra panden.

Rør de to creme fraiche saucer og server med kogte kartofler eller godt brød.

Notes

Venøbøffer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.