Vildsvine sauce – på grill

Kokken Jesper Krabbe er vendt hjem til Vestjylland og her udforsker og udvikler han de lokale fødevarer - På Food Festival 2019 begejstrede Jesper med grillede Vildsvine køller - og ikke mindst saucen med grillede hindbær - den skal laves på slum og med rund hånd - så bliver den endnu bedre siger kokken!

ShareSave
Yields1 Serving
 hindbær- eller æbleeddike
 hvidløg
 skalotteløg
 kalve- eller vildtfond
 friske urter - timian, merian, rosmarin
 hindbær
 salt & peber
 evt. sherry
1

Brug en kasserolle, ildfast gryde eller fad på grillen!
Hindbær eller æbleeddike reduceres med hvidløg og skalotteløg

2

Tilsæt kalve- eller vildtfond og reducer til en passende konsistens

3

Kom smør i, til den er lækker!

4

Nu kommes de friske urter i - timian, merian og rosmarin

5

Rist hindbær i en lille kasserolle og kom dem i saucen

6

Smag til med eddike, salt & peber og evt. sherry

Ingredients

 hindbær- eller æbleeddike
 hvidløg
 skalotteløg
 kalve- eller vildtfond
 friske urter - timian, merian, rosmarin
 hindbær
 salt & peber
 evt. sherry

Directions

1

Brug en kasserolle, ildfast gryde eller fad på grillen!
Hindbær eller æbleeddike reduceres med hvidløg og skalotteløg

2

Tilsæt kalve- eller vildtfond og reducer til en passende konsistens

3

Kom smør i, til den er lækker!

4

Nu kommes de friske urter i - timian, merian og rosmarin

5

Rist hindbær i en lille kasserolle og kom dem i saucen

6

Smag til med eddike, salt & peber og evt. sherry

Notes

Vildsvine sauce – på grill

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.