VILDT med sticky toffee blommer

Kokken Jesper Krabbe anbefaler sensommerens søde blommer til sæsonens vildt! Prøv opskriften og server den til gråænder, krondyrryg, vildtkølle eller steaks.

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time10 minsCook Time45 minsTotal Time55 mins
 12 blommer
 3 spsk æbleeddike
 2 spsk brun farin
 2 spsk sennepskorn
 100 g smør
1

Blommerne halveres og stenene fjernes.
Læg dem med skæresiden nedad på panden over svag varme.
Tilsæt æbleeddike, drys brun farin og sennepskorn henover og fordel smør i klatter på blommerne.
Lad panden stå ved lav varme og lad blommerne karamellisere langsomt i ca. 45 min.

Kan også tilberedes i ovn ved 120 grader. skru dog op til 180 grader de sidste 8-10 minutter.

Tip: halvdelen af blommerne kan som variation erstattes med halverede salatløg.

2

Server sensommerens skønne blommer til gråand, dyreryg, dyrekølle eller steaks - sødmen passer flot til vildtet!

Ingredients

 12 blommer
 3 spsk æbleeddike
 2 spsk brun farin
 2 spsk sennepskorn
 100 g smør

Directions

1

Blommerne halveres og stenene fjernes.
Læg dem med skæresiden nedad på panden over svag varme.
Tilsæt æbleeddike, drys brun farin og sennepskorn henover og fordel smør i klatter på blommerne.
Lad panden stå ved lav varme og lad blommerne karamellisere langsomt i ca. 45 min.

Kan også tilberedes i ovn ved 120 grader. skru dog op til 180 grader de sidste 8-10 minutter.

Tip: halvdelen af blommerne kan som variation erstattes med halverede salatløg.

2

Server sensommerens skønne blommer til gråand, dyreryg, dyrekølle eller steaks - sødmen passer flot til vildtet!

Notes

VILDT med sticky toffee blommer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.