Kokken Jesper Krabbe anbefaler sensommerens søde blommer til sæsonens vildt! Prøv opskriften og server den til gråænder, krondyrryg, vildtkølle eller steaks.
Blommerne halveres og stenene fjernes.
Læg dem med skæresiden nedad på panden over svag varme.
Tilsæt æbleeddike, drys brun farin og sennepskorn henover og fordel smør i klatter på blommerne.
Lad panden stå ved lav varme og lad blommerne karamellisere langsomt i ca. 45 min.
Kan også tilberedes i ovn ved 120 grader. skru dog op til 180 grader de sidste 8-10 minutter.
Tip: halvdelen af blommerne kan som variation erstattes med halverede salatløg.
Server sensommerens skønne blommer til gråand, dyreryg, dyrekølle eller steaks - sødmen passer flot til vildtet!
Ingredients
Directions
Blommerne halveres og stenene fjernes.
Læg dem med skæresiden nedad på panden over svag varme.
Tilsæt æbleeddike, drys brun farin og sennepskorn henover og fordel smør i klatter på blommerne.
Lad panden stå ved lav varme og lad blommerne karamellisere langsomt i ca. 45 min.
Kan også tilberedes i ovn ved 120 grader. skru dog op til 180 grader de sidste 8-10 minutter.
Tip: halvdelen af blommerne kan som variation erstattes med halverede salatløg.
Server sensommerens skønne blommer til gråand, dyreryg, dyrekølle eller steaks - sødmen passer flot til vildtet!