Vildt sprød salat

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time20 minsCook Time20 minsTotal Time40 mins
 200 g kålroe
 200 g glaskål
 200 g ræddiker
 1 rødløg
 1 håndfuld mynte
 0,50 bundt koriander
 1 citrongræs
 1 fed hvidløg
 saft af 2 lime
 2 spsk fiskesauce eller soyasauce
 2 tsk sukker
 50 g saltede peanuts
 kogte nudler eller ris
1

Skræl kålroe og glaskål – skur ræddikerne og skær dem alle i tynde strimler.

2

Skær løgene i tynde både og hak mynte og koriander groft.

3

Hak den nederste del af citrongræsset meget fint, hak hvidløg fint.

4

Rør limesaft sammen med fiskesauce og sukker i en stor skål og bland dressingen med citrongræs og hvidløg.

5

Steg fasanstrimlerne i 2-3 minutter på en pande – lad dem hvile i 10-20 minutter.

6

Vend grøntsager, kød, løg og krydderurter i dressingen og anret salaten på et fad og drys med grofthakkede peanuts.

7

Servér med kogte ris eller nudler – og nyd vinterens sprødeste salater med fasan!

Ingredients

 200 g kålroe
 200 g glaskål
 200 g ræddiker
 1 rødløg
 1 håndfuld mynte
 0,50 bundt koriander
 1 citrongræs
 1 fed hvidløg
 saft af 2 lime
 2 spsk fiskesauce eller soyasauce
 2 tsk sukker
 50 g saltede peanuts
 kogte nudler eller ris

Directions

1

Skræl kålroe og glaskål – skur ræddikerne og skær dem alle i tynde strimler.

2

Skær løgene i tynde både og hak mynte og koriander groft.

3

Hak den nederste del af citrongræsset meget fint, hak hvidløg fint.

4

Rør limesaft sammen med fiskesauce og sukker i en stor skål og bland dressingen med citrongræs og hvidløg.

5

Steg fasanstrimlerne i 2-3 minutter på en pande – lad dem hvile i 10-20 minutter.

6

Vend grøntsager, kød, løg og krydderurter i dressingen og anret salaten på et fad og drys med grofthakkede peanuts.

7

Servér med kogte ris eller nudler – og nyd vinterens sprødeste salater med fasan!

Vildt sprød salat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.