Vildt sprød salat

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time20 minsCook Time20 minsTotal Time40 mins
 200 g kålroe
 200 g glaskål
 200 g ræddiker
 1 rødløg
 1 håndfuld mynte
 0,50 bundt koriander
 1 citrongræs
 1 fed hvidløg
 saft af 2 lime
 2 spsk fiskesauce eller soyasauce
 2 tsk sukker
 50 g saltede peanuts
 kogte nudler eller ris
1

Skræl kålroe og glaskål – skur ræddikerne og skær dem alle i tynde strimler.

2

Skær løgene i tynde både og hak mynte og koriander groft.

3

Hak den nederste del af citrongræsset meget fint, hak hvidløg fint.

4

Rør limesaft sammen med fiskesauce og sukker i en stor skål og bland dressingen med citrongræs og hvidløg.

5

Steg fasanstrimlerne i 2-3 minutter på en pande – lad dem hvile i 10-20 minutter.

6

Vend grøntsager, kød, løg og krydderurter i dressingen og anret salaten på et fad og drys med grofthakkede peanuts.

7

Servér med kogte ris eller nudler – og nyd vinterens sprødeste salater med fasan!

Ingredients

 200 g kålroe
 200 g glaskål
 200 g ræddiker
 1 rødløg
 1 håndfuld mynte
 0,50 bundt koriander
 1 citrongræs
 1 fed hvidløg
 saft af 2 lime
 2 spsk fiskesauce eller soyasauce
 2 tsk sukker
 50 g saltede peanuts
 kogte nudler eller ris

Directions

1

Skræl kålroe og glaskål – skur ræddikerne og skær dem alle i tynde strimler.

2

Skær løgene i tynde både og hak mynte og koriander groft.

3

Hak den nederste del af citrongræsset meget fint, hak hvidløg fint.

4

Rør limesaft sammen med fiskesauce og sukker i en stor skål og bland dressingen med citrongræs og hvidløg.

5

Steg fasanstrimlerne i 2-3 minutter på en pande – lad dem hvile i 10-20 minutter.

6

Vend grøntsager, kød, løg og krydderurter i dressingen og anret salaten på et fad og drys med grofthakkede peanuts.

7

Servér med kogte ris eller nudler – og nyd vinterens sprødeste salater med fasan!

Notes

Vildt sprød salat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.