
200 g kålroe
200 g glaskål
200 g ræddiker
1 rødløg
1 håndfuld mynte
0,50 bundt koriander
1 citrongræs
1 fed hvidløg
saft af 2 lime
2 spsk fiskesauce eller soyasauce
2 tsk sukker
50 g saltede peanuts
kogte nudler eller ris
1
Skræl kålroe og glaskål – skur ræddikerne og skær dem alle i tynde strimler.
2
Skær løgene i tynde både og hak mynte og koriander groft.
3
Hak den nederste del af citrongræsset meget fint, hak hvidløg fint.
4
Rør limesaft sammen med fiskesauce og sukker i en stor skål og bland dressingen med citrongræs og hvidløg.
5
Steg fasanstrimlerne i 2-3 minutter på en pande – lad dem hvile i 10-20 minutter.
6
Vend grøntsager, kød, løg og krydderurter i dressingen og anret salaten på et fad og drys med grofthakkede peanuts.
7
Servér med kogte ris eller nudler – og nyd vinterens sprødeste salater med fasan!
Ingredients
200 g kålroe
200 g glaskål
200 g ræddiker
1 rødløg
1 håndfuld mynte
0,50 bundt koriander
1 citrongræs
1 fed hvidløg
saft af 2 lime
2 spsk fiskesauce eller soyasauce
2 tsk sukker
50 g saltede peanuts
kogte nudler eller ris
