Se hvordan opskriften laves HER:
Skær charcuteriet i skiver (kan sagtens gøres tidligere på dagen).
Grill eller rist skiver af brød smurt med olivenolie, let.
Smør brød med trøffelsmør under skiverne af røget fasanbryst og pynt med salt og rosenpeber
Anret røget krondyr på brødet og pynt med trøffelmayo og karse og anret derefter det røgede vildsvin og pynt med hampesennep og peberrod.
Farverne er fantastiske sammen – bland gerne snitterne på et stort serveringsfad – eller anret dem 3 og 3!
GODT NYTÅR!
Ingredients
Directions
Skær charcuteriet i skiver (kan sagtens gøres tidligere på dagen).
Grill eller rist skiver af brød smurt med olivenolie, let.
Smør brød med trøffelsmør under skiverne af røget fasanbryst og pynt med salt og rosenpeber
Anret røget krondyr på brødet og pynt med trøffelmayo og karse og anret derefter det røgede vildsvin og pynt med hampesennep og peberrod.
Farverne er fantastiske sammen – bland gerne snitterne på et stort serveringsfad – eller anret dem 3 og 3!
GODT NYTÅR!