3 snitter med vildt!

Natmad
ShareSave
Natmad


Se hvordan opskriften laves HER:

Yields8 Servings
Røget fasanbryst med trøffelsmør, salt og rosenpeber
 300 g Røget fasanbryst
 1 glas trøffelsmør
 salt og rosenpeber
Røget krondyr med trøffelmayo og karse
 300 g Røget krondyr
 1 glas trøffelmayo
 karse
Røget vildsvin med hampesennep og peberrod
 300 g Røget vildsvin
 1 glas hampesennep
 1 bæger reven peberrod
Brød
 Surdejsbrød
1

Skær charcuteriet i skiver (kan sagtens gøres tidligere på dagen).

2

Grill eller rist skiver af brød smurt med olivenolie, let.

3

Smør brød med trøffelsmør under skiverne af røget fasanbryst og pynt med salt og rosenpeber
Anret røget krondyr på brødet og pynt med trøffelmayo og karse og anret derefter det røgede vildsvin og pynt med hampesennep og peberrod.

Farverne er fantastiske sammen – bland gerne snitterne på et stort serveringsfad – eller anret dem 3 og 3!

GODT NYTÅR!

Ingredients

Røget fasanbryst med trøffelsmør, salt og rosenpeber
 300 g Røget fasanbryst
 1 glas trøffelsmør
 salt og rosenpeber
Røget krondyr med trøffelmayo og karse
 300 g Røget krondyr
 1 glas trøffelmayo
 karse
Røget vildsvin med hampesennep og peberrod
 300 g Røget vildsvin
 1 glas hampesennep
 1 bæger reven peberrod
Brød
 Surdejsbrød

Directions

1

Skær charcuteriet i skiver (kan sagtens gøres tidligere på dagen).

2

Grill eller rist skiver af brød smurt med olivenolie, let.

3

Smør brød med trøffelsmør under skiverne af røget fasanbryst og pynt med salt og rosenpeber
Anret røget krondyr på brødet og pynt med trøffelmayo og karse og anret derefter det røgede vildsvin og pynt med hampesennep og peberrod.

Farverne er fantastiske sammen – bland gerne snitterne på et stort serveringsfad – eller anret dem 3 og 3!

GODT NYTÅR!

Notes

3 snitter med vildt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.