DådyrBurger

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time10 minsCook Time1 hr 5 minsTotal Time1 hr 15 mins
Dådyr burgerbøffer
Løgkaramel
 1 kg løg
 150 g smør
 2 fed hvidløg
 2 spsk æbleeddike
 1 spsk sukker
Det der også skal til
 Brioche boller
  Hjerte salat
1

Start med løgkaramellen – skræl løggene og skær løgene i ensartet tykkelse, relativt tyndt (gøres let på mandolinjern)
Alle løg lægges i gryden med smør, hvidløg og æbleeddike, lidt sukker. Lad det stå og småsimre og karamellisere i ca. 1 time – rør indimellem. Smag til med salt og friskkværnet peber.

2

Lad bøfferne stå udenfor køl i ca. 1 time før stegning. Steg bøfferne på grill eller pande ved høj varme i knap 2 min. på hver side.

3

Byg din burger: smør trøffelsennep eller mayo på burgerbollen, læg salat, bøf og herefter løgkaramel og bollen top

4

Opskrift @krabbefood

Ingredients

Dådyr burgerbøffer
Løgkaramel
 1 kg løg
 150 g smør
 2 fed hvidløg
 2 spsk æbleeddike
 1 spsk sukker
Det der også skal til
 Brioche boller
  Hjerte salat

Directions

1

Start med løgkaramellen – skræl løggene og skær løgene i ensartet tykkelse, relativt tyndt (gøres let på mandolinjern)
Alle løg lægges i gryden med smør, hvidløg og æbleeddike, lidt sukker. Lad det stå og småsimre og karamellisere i ca. 1 time – rør indimellem. Smag til med salt og friskkværnet peber.

2

Lad bøfferne stå udenfor køl i ca. 1 time før stegning. Steg bøfferne på grill eller pande ved høj varme i knap 2 min. på hver side.

3

Byg din burger: smør trøffelsennep eller mayo på burgerbollen, læg salat, bøf og herefter løgkaramel og bollen top

4

Opskrift @krabbefood

Notes

DådyrBurger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.