DådyrBurger

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time10 minsCook Time1 hr 5 minsTotal Time1 hr 15 mins
Dådyr burgerbøffer
Løgkaramel
 1 kg løg
 150 g smør
 2 fed hvidløg
 2 spsk æbleeddike
 1 spsk sukker
Det der også skal til
 Brioche boller
  Hjerte salat
1

Start med løgkaramellen – skræl løggene og skær løgene i ensartet tykkelse, relativt tyndt (gøres let på mandolinjern)
Alle løg lægges i gryden med smør, hvidløg og æbleeddike, lidt sukker. Lad det stå og småsimre og karamellisere i ca. 1 time – rør indimellem. Smag til med salt og friskkværnet peber.

2

Lad bøfferne stå udenfor køl i ca. 1 time før stegning. Steg bøfferne på grill eller pande ved høj varme i knap 2 min. på hver side.

3

Byg din burger: smør trøffelsennep eller mayo på burgerbollen, læg salat, bøf og herefter løgkaramel og bollen top

4

Opskrift @krabbefood

Ingredients

Dådyr burgerbøffer
Løgkaramel
 1 kg løg
 150 g smør
 2 fed hvidløg
 2 spsk æbleeddike
 1 spsk sukker
Det der også skal til
 Brioche boller
  Hjerte salat

Directions

1

Start med løgkaramellen – skræl løggene og skær løgene i ensartet tykkelse, relativt tyndt (gøres let på mandolinjern)
Alle løg lægges i gryden med smør, hvidløg og æbleeddike, lidt sukker. Lad det stå og småsimre og karamellisere i ca. 1 time – rør indimellem. Smag til med salt og friskkværnet peber.

2

Lad bøfferne stå udenfor køl i ca. 1 time før stegning. Steg bøfferne på grill eller pande ved høj varme i knap 2 min. på hver side.

3

Byg din burger: smør trøffelsennep eller mayo på burgerbollen, læg salat, bøf og herefter løgkaramel og bollen top

4

Opskrift @krabbefood

DådyrBurger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.