Kødet svitses af i olie og tages op.
Kål, løg, chili og hvidløg, alt i tynde strimler, svitses af til det er faldet sammen og blødgjort.
Smages til med salt og peber samt hakket koriander og tabasco, kødet blandes i og lad det hele køle af.
Opblød rispapir i vand til de er bløde, 1-2 stk af gangen.
Pensel rispapir med smeltet smør og læg fyld i. Pak dem så de er helt lukkede.
Pensl dem på ydersiden med smør.
Bages på bagepapir i ovn ca 20 minutter på 200 grader
Serveres med soyasauce og evt. en lækker salat med edamamebønner vendt med citron og olie eller bare tynde strimler af friske grøntsager.
Ingredients
Directions
Kødet svitses af i olie og tages op.
Kål, løg, chili og hvidløg, alt i tynde strimler, svitses af til det er faldet sammen og blødgjort.
Smages til med salt og peber samt hakket koriander og tabasco, kødet blandes i og lad det hele køle af.
Opblød rispapir i vand til de er bløde, 1-2 stk af gangen.
Pensel rispapir med smeltet smør og læg fyld i. Pak dem så de er helt lukkede.
Pensl dem på ydersiden med smør.
Bages på bagepapir i ovn ca 20 minutter på 200 grader
Serveres med soyasauce og evt. en lækker salat med edamamebønner vendt med citron og olie eller bare tynde strimler af friske grøntsager.