Gråand i æblesauce med stegte pastinakskiver

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins
 4 gråandebryster
 4 æbler
 2 dl æblemost
 salt og peber
 2 pastinakker
 vindruer
1

Æblerne skrælles, udkernes og skæres i mindre stykker

2

Brun de 4 gråandebryst i en wok og tilsæt herefter æbler og æblemost og lad dem simre ved svag varme i 10 min. (bryst uden ben)/i 20 min. (bryst på ben)

3

smag til med salt og peber.

4

Del pastinakkerne i skiver på langs og steg dem gyldne på en pande.

5

Anret gråandebryst, æblesauce og stegte pastinakskiver og pynt med vindruer.

6

Servér retten med groft brød eller rugbrød og eventuelt små stegte kartofler.

Ingredients

 4 gråandebryster
 4 æbler
 2 dl æblemost
 salt og peber
 2 pastinakker
 vindruer

Directions

1

Æblerne skrælles, udkernes og skæres i mindre stykker

2

Brun de 4 gråandebryst i en wok og tilsæt herefter æbler og æblemost og lad dem simre ved svag varme i 10 min. (bryst uden ben)/i 20 min. (bryst på ben)

3

smag til med salt og peber.

4

Del pastinakkerne i skiver på langs og steg dem gyldne på en pande.

5

Anret gråandebryst, æblesauce og stegte pastinakskiver og pynt med vindruer.

6

Servér retten med groft brød eller rugbrød og eventuelt små stegte kartofler.

Notes

Gråand i æblesauce med stegte pastinakskiver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.