Ændret fragtgrænse - nu KUN 65.- i December. Luk

Gråand i æblesauce med stegte pastinakskiver

Portioner4 portioner
Forberedelse10 minutterTilberednings tid20 minutterSamlet tid30 minutter
 4 gråandebryster
 4 æbler
 2 dl æblemost
 salt og peber
 2 pastinakker
 vindruer
1

Æblerne skrælles, udkernes og skæres i mindre stykker

2

Brun de 4 gråandebryst i en wok og tilsæt herefter æbler og æblemost og lad dem simre ved svag varme i 10 min. (bryst uden ben)/i 20 min. (bryst på ben)

3

smag til med salt og peber.

4

Del pastinakkerne i skiver på langs og steg dem gyldne på en pande.

5

Anret gråandebryst, æblesauce og stegte pastinakskiver og pynt med vindruer.

6

Servér retten med groft brød eller rugbrød og eventuelt små stegte kartofler.

Ingredienser

 4 gråandebryster
 4 æbler
 2 dl æblemost
 salt og peber
 2 pastinakker
 vindruer

Fremgangsmåde

1

Æblerne skrælles, udkernes og skæres i mindre stykker

2

Brun de 4 gråandebryst i en wok og tilsæt herefter æbler og æblemost og lad dem simre ved svag varme i 10 min. (bryst uden ben)/i 20 min. (bryst på ben)

3

smag til med salt og peber.

4

Del pastinakkerne i skiver på langs og steg dem gyldne på en pande.

5

Anret gråandebryst, æblesauce og stegte pastinakskiver og pynt med vindruer.

6

Servér retten med groft brød eller rugbrød og eventuelt små stegte kartofler.

Gråand i æblesauce med stegte pastinakskiver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.