Ændret fragtgrænse - nu KUN 65.- i December. Luk

Køllesteg på grill

Portioner4 portioner
Forberedelse15 minutterTilberednings tid45 minutterSamlet tid1 time
Køllesteg
 1 krondyr eller dådyr køllesteg, ca 700 g, eller 1 hel kølle med ben af krondyr, dådyr eller rådyr
 1 spsk olivenolie
 salt og peber
Løgsalat
 2 spsk citronsaft
 1 spsk olivenolie
 0,50 tsk salt
 2 mellmstore rødløg
Grillede majs i safranmarinade
 4 majskolber
 lidt olie til pensling
 2 spsk friskpresset citron- eller limesaft
 2 spsk olivenolie
 2 små nip hel safran eller 1/8 tsk. pulver
Avocadotoast
 3 modne avocado
 1 rød chilli
 2 spsk citronsaft
 salt
 8 skiver groft hvedebrød
Køllesteg
1

Pensl stegen med lidt olie.

2

Brun stegen på begge sider på en varm grill.

3

Træk den lidt til side og steg den ved lavere varme 8-10 minutter på begge sider.

4

Brug gerne et stegetermometer, kernetemperatur skal være 55 grader.

5

Lad stegen hvile 10-15 minutter inden den skæres ud.

6

OBS: Griller du en hel kølle øges stegetiden indtil kernetemperaturen opnås – mål inde ved benet.

Løgsalat
7

Rør citronsaft, olie og salt sammen.

8

Skær løgene i meget tynde skiver, og vend dem med dressingen.

9

Lad salaten trække 15 minutter, og rør i løgene indimellem.

Grillede majs i safranmarinade
10

Skær majsene i 2 cm tykke skiver.

11

Pensl dem med olie, og steg dem på grillen, til de har et smukt grillmønster og er møre.

12

Rør citron- eller limesaft med olie og safran.

13

Lad marinaden trække i 15 minutter.

Avocadotoast
14

Mos avocadokødet med en gaffel.

15

Flæk chilien, fjern kerner og hak det fint.

16

Bland avocado med chilli og citron og smag til med salt.

17

Rist brødet på grillen og smør dem med avocadomos.

Ingredienser

Køllesteg
 1 krondyr eller dådyr køllesteg, ca 700 g, eller 1 hel kølle med ben af krondyr, dådyr eller rådyr
 1 spsk olivenolie
 salt og peber
Løgsalat
 2 spsk citronsaft
 1 spsk olivenolie
 0,50 tsk salt
 2 mellmstore rødløg
Grillede majs i safranmarinade
 4 majskolber
 lidt olie til pensling
 2 spsk friskpresset citron- eller limesaft
 2 spsk olivenolie
 2 små nip hel safran eller 1/8 tsk. pulver
Avocadotoast
 3 modne avocado
 1 rød chilli
 2 spsk citronsaft
 salt
 8 skiver groft hvedebrød

Fremgangsmåde

Køllesteg
1

Pensl stegen med lidt olie.

2

Brun stegen på begge sider på en varm grill.

3

Træk den lidt til side og steg den ved lavere varme 8-10 minutter på begge sider.

4

Brug gerne et stegetermometer, kernetemperatur skal være 55 grader.

5

Lad stegen hvile 10-15 minutter inden den skæres ud.

6

OBS: Griller du en hel kølle øges stegetiden indtil kernetemperaturen opnås – mål inde ved benet.

Løgsalat
7

Rør citronsaft, olie og salt sammen.

8

Skær løgene i meget tynde skiver, og vend dem med dressingen.

9

Lad salaten trække 15 minutter, og rør i løgene indimellem.

Grillede majs i safranmarinade
10

Skær majsene i 2 cm tykke skiver.

11

Pensl dem med olie, og steg dem på grillen, til de har et smukt grillmønster og er møre.

12

Rør citron- eller limesaft med olie og safran.

13

Lad marinaden trække i 15 minutter.

Avocadotoast
14

Mos avocadokødet med en gaffel.

15

Flæk chilien, fjern kerner og hak det fint.

16

Bland avocado med chilli og citron og smag til med salt.

17

Rist brødet på grillen og smør dem med avocadomos.

Køllesteg på grill

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.