Krondyrskank med med blåskimmelost og chokolade

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time10 minsCook Time3 hrsTotal Time3 hrs 10 mins
 3 krondyrskanke
 3 løg i kvarte
 8 enebær
 3 lauerbærblade
 3 dl rødvin
 10 peberkorn
 2 dl fløde
 30 g blåskimmelost
 30 g mørk chokolade
1

Brun skankerne i en gryde med et par løg, lidt enebær og laurbærblade.

2

Dæk med vand og en god sjat rødvin (et par deciliter eller mere) og lad det simre i ca. 2 timer til kødet er mørt.

3

Pil kødet fra benene og stil det til side.

4

Smid en lille håndfuld peberkorn (8-10) i gryden og lad det simre ind til der er ca. 1 liter tilbage af væden.

5

Si og kom fonden tilbage i gryden og tilsæt 2 dl fløde.

6

Smag til med en god salt og tilsæt herefter alt efter smag og behag lige dele blåskimmelost og chokolade.

7

Herefter må det ikke koge op, men blot simre.

8

Jævn om ønskeligt og læg kødet i gryden.

9

Serveres med hasselbagte kartofler, asparges kartofler eller skorzonerødder med tyttebær og salat til.

Ingredients

 3 krondyrskanke
 3 løg i kvarte
 8 enebær
 3 lauerbærblade
 3 dl rødvin
 10 peberkorn
 2 dl fløde
 30 g blåskimmelost
 30 g mørk chokolade

Directions

1

Brun skankerne i en gryde med et par løg, lidt enebær og laurbærblade.

2

Dæk med vand og en god sjat rødvin (et par deciliter eller mere) og lad det simre i ca. 2 timer til kødet er mørt.

3

Pil kødet fra benene og stil det til side.

4

Smid en lille håndfuld peberkorn (8-10) i gryden og lad det simre ind til der er ca. 1 liter tilbage af væden.

5

Si og kom fonden tilbage i gryden og tilsæt 2 dl fløde.

6

Smag til med en god salt og tilsæt herefter alt efter smag og behag lige dele blåskimmelost og chokolade.

7

Herefter må det ikke koge op, men blot simre.

8

Jævn om ønskeligt og læg kødet i gryden.

9

Serveres med hasselbagte kartofler, asparges kartofler eller skorzonerødder med tyttebær og salat til.

Notes

Krondyrskank med med blåskimmelost og chokolade

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.