Fragt kun 65 kr. Ved køb over 400 kr. Luk

Krondyrskank med med blåskimmelost og chokolade

Gem
Portioner4 portioner
Forberedelse10 minutterTilberednings tid3 timerSamlet tid3 timer 10 minutter
 23 krondyrskanke
 23 løg i kvarte
 8 enebær
 23 lauerbærblade
 24 dl rødvin
 810 peberkorn
 2 dl fløde
 2540 g blåskimmelost
 2540 g mørk chokolade
1

Brun skankerne i en gryde med et par løg, lidt enebær og laurbærblade.

2

Dæk med vand og en god sjat rødvin (et par deciliter eller mere) og lad det simre i ca. 2 timer til kødet er mørt.

3

Pil kødet fra benene og stil det til side.

4

Smid en lille håndfuld peberkorn (8-10) i gryden og lad det simre ind til der er ca. 1 liter tilbage af væden.

5

Si og kom fonden tilbage i gryden og tilsæt 2 dl fløde.

6

Smag til med en god salt og tilsæt herefter alt efter smag og behag lige dele blåskimmelost og chokolade.

7

Herefter må det ikke koge op, men blot simre.

8

Jævn om ønskeligt og læg kødet i gryden.

9

Serveres med hasselbagte kartofler, asparges kartofler eller skorzonerødder med tyttebær og salat til.

Ingredienser

 23 krondyrskanke
 23 løg i kvarte
 8 enebær
 23 lauerbærblade
 24 dl rødvin
 810 peberkorn
 2 dl fløde
 2540 g blåskimmelost
 2540 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

1

Brun skankerne i en gryde med et par løg, lidt enebær og laurbærblade.

2

Dæk med vand og en god sjat rødvin (et par deciliter eller mere) og lad det simre i ca. 2 timer til kødet er mørt.

3

Pil kødet fra benene og stil det til side.

4

Smid en lille håndfuld peberkorn (8-10) i gryden og lad det simre ind til der er ca. 1 liter tilbage af væden.

5

Si og kom fonden tilbage i gryden og tilsæt 2 dl fløde.

6

Smag til med en god salt og tilsæt herefter alt efter smag og behag lige dele blåskimmelost og chokolade.

7

Herefter må det ikke koge op, men blot simre.

8

Jævn om ønskeligt og læg kødet i gryden.

9

Serveres med hasselbagte kartofler, asparges kartofler eller skorzonerødder med tyttebær og salat til.

Krondyrskank med med blåskimmelost og chokolade

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.