Røget krondyr, grillet salat og mormordressing

En lille snack - eller et måltid hvis du har lyst

ShareSave
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time5 minsTotal Time10 mins
 ½ salathoved f.eks. Romaine salat
 ¼ l piskefløde
 1 tsk sukker
 1 tsk eddike
  saft af 1/2 citron
 salt & peber
 Fast ost - feks. Comté, Vesterhavsost el. lign.
 Olievenolie
 Havsalt
 Ristede skiver af et godt surdejsbrød
Røget krondyr, grillet salat og mormordressing
1

Hæld fløden i en skål og rør eddike, citron, og sukker i. Smag til med salt og peber.

Lad dressingen stå i 5 minutter til citronen begynder at tykne fløden. Pisk det hele til passende tykkelse med et piskeris.

2

Grill et halvt (eller flere halve) salathoved - gerne Romaine salat

Skær tynde skiver af røget krondyr.

Anret: Kom mormordressing på salaten og godt med tyndskåret krondyr - gerne rigeligt - eller som Jesper Krabbe siger; bare til du skammer dig!

Giv det hele en lille tur med skiver af en fast ost efter din smag, olivenolie og havsalt

Du kan sagtens spise et groft, ristet, surdejsbrød til.

Ingredients

 ½ salathoved f.eks. Romaine salat
 ¼ l piskefløde
 1 tsk sukker
 1 tsk eddike
  saft af 1/2 citron
 salt & peber
 Fast ost - feks. Comté, Vesterhavsost el. lign.
 Olievenolie
 Havsalt
 Ristede skiver af et godt surdejsbrød

Directions

Røget krondyr, grillet salat og mormordressing
1

Hæld fløden i en skål og rør eddike, citron, og sukker i. Smag til med salt og peber.

Lad dressingen stå i 5 minutter til citronen begynder at tykne fløden. Pisk det hele til passende tykkelse med et piskeris.

2

Grill et halvt (eller flere halve) salathoved - gerne Romaine salat

Skær tynde skiver af røget krondyr.

Anret: Kom mormordressing på salaten og godt med tyndskåret krondyr - gerne rigeligt - eller som Jesper Krabbe siger; bare til du skammer dig!

Giv det hele en lille tur med skiver af en fast ost efter din smag, olivenolie og havsalt

Du kan sagtens spise et groft, ristet, surdejsbrød til.

Røget krondyr, grillet salat og mormordressing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.