Salat med gråand

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time15 minsCook Time45 minsTotal Time1 hr
 1 gråand
 salt og peber
 1 bakke rucola og samme mængde sprød salat
 200 g friske eller tørrede bær (alle kan bruges)
 frisk persille
 ristede hakkede nødder
 olie og balsamico eddike
1

Rens gråanden godt, krydr med salt og peber, del gråanden midt over og steg de to halve i en gryde i smør, i ca. 35 min.

2

Når de er færdig stegt pilles kødet fra dem og stilles til side.

3

Anret hver tallerken med rucola, sprød salat og bær og læg derefter andekødet og pynt med frisk persille og hakkede nødder.

4

Hæld til sidst lidt olie og Balsamico eddike over.

5

Server gerne med brød til og som et ekstra pift, edamamebønner eller sukkerærter.

Ingredients

 1 gråand
 salt og peber
 1 bakke rucola og samme mængde sprød salat
 200 g friske eller tørrede bær (alle kan bruges)
 frisk persille
 ristede hakkede nødder
 olie og balsamico eddike

Directions

1

Rens gråanden godt, krydr med salt og peber, del gråanden midt over og steg de to halve i en gryde i smør, i ca. 35 min.

2

Når de er færdig stegt pilles kødet fra dem og stilles til side.

3

Anret hver tallerken med rucola, sprød salat og bær og læg derefter andekødet og pynt med frisk persille og hakkede nødder.

4

Hæld til sidst lidt olie og Balsamico eddike over.

5

Server gerne med brød til og som et ekstra pift, edamamebønner eller sukkerærter.

Notes

Salat med gråand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.