Simrende krondyr

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time20 minsCook Time1 hrTotal Time1 hr 20 mins
Simre krondyr
 mel
 0,50 dl Æbleeddike
 2 løg
 4 Gulerødder
 1 l vildt- eller oksefond
 0,50 l piskefløde
 enebær og laurbærblade efter smag
Bagte rødbeder
 8 rødbeder
 0,50 æbeeddike
 salt og peber
Bouillon kartofler
 1 kg kartofler
 0,50 l grøntsagsbouillon
Simre krondyr
1

Vend ternene i mel, salt og peber
Brun dem godt i gryden.
Tage kødet op.
Deglaser gryden med æbleeddike.
Brun løg og gulerødder i gryden.
Kom kødet i gryden igen.
Tilsæt vildt eller oksefond og reducer til det halve.
Tilsæt piskefløde, enebær og laurbær.

Lad det simre til kødet er mørt og saucen har en passende konsistens (ca. 45 min.)
Kom til sidst en god klat smør i for at runde det hele af.

Bagte rødbeder
2

Vask rødbederne godt og læg dem i et ildfast fad.
Hæld honning og æbleeddike over rødbederne og krydr med salt og peber.
Sæt dem i ovnen ved 180 C i ca 45-60 min. - til rødbederne er møre og lækre.

Bouillon kartofler
3

Skræl kartoflerne og skær dem i 1-1,5 cm tykkelse.
Læg dem i en gryde og hæld fond henover.
Kog dem til de er møre (ca. 20 min.)

Ingredients

Simre krondyr
 mel
 0,50 dl Æbleeddike
 2 løg
 4 Gulerødder
 1 l vildt- eller oksefond
 0,50 l piskefløde
 enebær og laurbærblade efter smag
Bagte rødbeder
 8 rødbeder
 0,50 æbeeddike
 salt og peber
Bouillon kartofler
 1 kg kartofler
 0,50 l grøntsagsbouillon

Directions

Simre krondyr
1

Vend ternene i mel, salt og peber
Brun dem godt i gryden.
Tage kødet op.
Deglaser gryden med æbleeddike.
Brun løg og gulerødder i gryden.
Kom kødet i gryden igen.
Tilsæt vildt eller oksefond og reducer til det halve.
Tilsæt piskefløde, enebær og laurbær.

Lad det simre til kødet er mørt og saucen har en passende konsistens (ca. 45 min.)
Kom til sidst en god klat smør i for at runde det hele af.

Bagte rødbeder
2

Vask rødbederne godt og læg dem i et ildfast fad.
Hæld honning og æbleeddike over rødbederne og krydr med salt og peber.
Sæt dem i ovnen ved 180 C i ca 45-60 min. - til rødbederne er møre og lækre.

Bouillon kartofler
3

Skræl kartoflerne og skær dem i 1-1,5 cm tykkelse.
Læg dem i en gryde og hæld fond henover.
Kog dem til de er møre (ca. 20 min.)

Simrende krondyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.