Kødet kommes i en foodprocessor og køres nogle omgange med salt, indtil det er sejt.
Tilsæt æg, timian og peber, køres til en samlet masse.
Tilsæt derefter fløde i en tynd stråle, indtil farsen er samlet.
Leveren skæres i tern på ca. 1x1 cm og ristes hårdt af med lidt røget paprika og salt. (Bland evt. lidt ristede kantareller i.) De skal være let afkølede, inden de vendes i farsen). Læg det på bagepapir og form farsen til en pølse. Herefter film omkring og stram op.
Bag pølsen i vandbad på 130 grader i ovn, i ca. 1 1/2 time.
Lad den hvile til stuetemperatur og skær den i skiver/klodser.
Server den evt. med spidskålssalat med granatæblekerner og hakkede clementiner. Hæld evt. lidt sesamolie over.
Et groft flute vil passe fint til denne frokostret.
Ingredients
Directions
Kødet kommes i en foodprocessor og køres nogle omgange med salt, indtil det er sejt.
Tilsæt æg, timian og peber, køres til en samlet masse.
Tilsæt derefter fløde i en tynd stråle, indtil farsen er samlet.
Leveren skæres i tern på ca. 1x1 cm og ristes hårdt af med lidt røget paprika og salt. (Bland evt. lidt ristede kantareller i.) De skal være let afkølede, inden de vendes i farsen). Læg det på bagepapir og form farsen til en pølse. Herefter film omkring og stram op.
Bag pølsen i vandbad på 130 grader i ovn, i ca. 1 1/2 time.
Lad den hvile til stuetemperatur og skær den i skiver/klodser.
Server den evt. med spidskålssalat med granatæblekerner og hakkede clementiner. Hæld evt. lidt sesamolie over.
Et groft flute vil passe fint til denne frokostret.