Vild bolognesesauce

Selvfølgelig er hakket vildt som kødsovs et must have i hverdagen.

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time15 minsCook Time1 hrTotal Time1 hr 15 mins
Bolognese
 2 løg
 2 gulerødder
 2 stilke bladselleri
 2 spsk olivenolie
 400 g hakket vildtkød
 1 dåse flåede tomater
 2 fed hvidløg
 2 dl rødvin
 1 lauerbærblad
 1 dåse tomatpur+e
 23 stykker appelsinskal af en økologisk appelsin
 23 stilke timian
 salt og peber
Tilbehør
 400 g spagetti eller anden pasta
 25 g friskrevet parmesan
1

Riv løg, gulerødder og bladselleri groft, eller hak dem småt i en foodprocessor eller minihakker.

2

Brun kødet i olien i en gryde. Tilsæt grøntsagerne, og steg i endnu 4 minutter.

3

Blend de flåede tomater, og bland dem med kødet.

4

Tilsæt finthakket hvidløg, rødvin, laurbærblad, tomat- puré og appelsinskal. Lad et par friske kviste krydderurter koge med.

5

Lad saucen simre i minimum 30 minutter, gerne op til en time.

6

Smag til med salt og peber og eventuelt friskhakkede krydderurter.

7

Kog pastaen som angivet på emballagen, og servér den sammen med saucen og et drys parmesan.

Ingredients

Bolognese
 2 løg
 2 gulerødder
 2 stilke bladselleri
 2 spsk olivenolie
 400 g hakket vildtkød
 1 dåse flåede tomater
 2 fed hvidløg
 2 dl rødvin
 1 lauerbærblad
 1 dåse tomatpur+e
 23 stykker appelsinskal af en økologisk appelsin
 23 stilke timian
 salt og peber
Tilbehør
 400 g spagetti eller anden pasta
 25 g friskrevet parmesan

Directions

1

Riv løg, gulerødder og bladselleri groft, eller hak dem småt i en foodprocessor eller minihakker.

2

Brun kødet i olien i en gryde. Tilsæt grøntsagerne, og steg i endnu 4 minutter.

3

Blend de flåede tomater, og bland dem med kødet.

4

Tilsæt finthakket hvidløg, rødvin, laurbærblad, tomat- puré og appelsinskal. Lad et par friske kviste krydderurter koge med.

5

Lad saucen simre i minimum 30 minutter, gerne op til en time.

6

Smag til med salt og peber og eventuelt friskhakkede krydderurter.

7

Kog pastaen som angivet på emballagen, og servér den sammen med saucen og et drys parmesan.

Notes

Vild bolognesesauce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.