Selvfølgelig er hakket vildt som kødsovs et must have i hverdagen.
Riv løg, gulerødder og bladselleri groft, eller hak dem småt i en foodprocessor eller minihakker.
Brun kødet i olien i en gryde. Tilsæt grøntsagerne, og steg i endnu 4 minutter.
Blend de flåede tomater, og bland dem med kødet.
Tilsæt finthakket hvidløg, rødvin, laurbærblad, tomat- puré og appelsinskal. Lad et par friske kviste krydderurter koge med.
Lad saucen simre i minimum 30 minutter, gerne op til en time.
Smag til med salt og peber og eventuelt friskhakkede krydderurter.
Kog pastaen som angivet på emballagen, og servér den sammen med saucen og et drys parmesan.
Ingredients
Directions
Riv løg, gulerødder og bladselleri groft, eller hak dem småt i en foodprocessor eller minihakker.
Brun kødet i olien i en gryde. Tilsæt grøntsagerne, og steg i endnu 4 minutter.
Blend de flåede tomater, og bland dem med kødet.
Tilsæt finthakket hvidløg, rødvin, laurbærblad, tomat- puré og appelsinskal. Lad et par friske kviste krydderurter koge med.
Lad saucen simre i minimum 30 minutter, gerne op til en time.
Smag til med salt og peber og eventuelt friskhakkede krydderurter.
Kog pastaen som angivet på emballagen, og servér den sammen med saucen og et drys parmesan.