Vild kebab med cajun krydderi og spidskålsalat

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time15 minsCook Time15 minsTotal Time30 mins
 500 g krondyr hakkekød
 cajun krydderiblanding
 1 spidskål
 1 citron
 2 æbler
 olivenolie
 salt og peber
1

Læg træspyd i koldt vand (Så de ikke brænder under grilningen)

2

Hakket vildtkød røres sejt med, salt og cajunkrydderi.

3

Form kødet i små pølser og sæt dem på pindende.

4

Pensles let med olie, og grilles i ca. 10 min. Helst med låget på grillen. De vendes med mellemrum.

5

Snit spidskålen fint i strimler. Snit eller tern æblerne, gerne med skræl.

6

Tilsæt citronsaft, olivenolie, salt og peber og vend det godt rundt.

7

Lad det stå et øjeblik, og vend de friske æblestykker i og server.

Ingredients

 500 g krondyr hakkekød
 cajun krydderiblanding
 1 spidskål
 1 citron
 2 æbler
 olivenolie
 salt og peber
Vild kebab med cajun krydderi og spidskålsalat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.