
500 g krondyr hakkekød
cajun krydderiblanding
1 spidskål
1 citron
2 æbler
olivenolie
salt og peber
1
Læg træspyd i koldt vand (Så de ikke brænder under grilningen)
2
Hakket vildtkød røres sejt med, salt og cajunkrydderi.
3
Form kødet i små pølser og sæt dem på pindende.
4
Pensles let med olie, og grilles i ca. 10 min. Helst med låget på grillen. De vendes med mellemrum.
5
Snit spidskålen fint i strimler. Snit eller tern æblerne, gerne med skræl.
6
Tilsæt citronsaft, olivenolie, salt og peber og vend det godt rundt.
7
Lad det stå et øjeblik, og vend de friske æblestykker i og server.
Ingredients
500 g krondyr hakkekød
cajun krydderiblanding
1 spidskål
1 citron
2 æbler
olivenolie
salt og peber