Vild lasagne “de luxe” med selleripasta og parmesanostcreme

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time20 minsCook Time1 hrTotal Time1 hr 20 mins
Kødsovs
 300 g krondyr hakkekød
 50 g finthakket bacon
 2 stænger blegselleri i små tern
 1 gulerod i små tern
 1 kvist rosmarin
 1 fed hvidløg
 1 lauerbærblad
 0,50 dl rødvin
 1 dåse hakkede tomater
 2 dl vildt- eller hønseboullion
Selleripasta
 1 knoldselleri
Parmesancreme
 3 dl piskefløde
 1 dl fintrevet parmesan
 citronsaft
 purløg
 salt og peber
Kødsovs
1

Bacon brunes godt i en gryde. Tilsæt hakkekødet og lad det brunes godt under omrøring, hvorefter urter og krydderier tilsættes og der sauteres i et par minutter. Rødvin kommes på og koges væk. Boullion tilsættes sammen med tomaterne. Lad kødsovsen koge i ca. 30 min. ved svag varme.

Selleripasta
2

Sellerien skrælles og vaskes. Der skæres 3 tynde skiver(brug en mandolin, da det skal være tyndt som pasta) pr. person. Skiverne skæres til eller udstikkes så de får en pæn form. Læg selleri i en gryde med vand og salt og giv dem et opkog til de er helt møre.

Parmesancreme
3

Fløden koges op og koges ind til det halve. Under piskning tilsættes osten.
Tages af varmen og der tilsættes purløg, citronsaft, salt og peber efter smag.

Anretning
4

Der smøres lidt Parmesancreme i bunden af tallerknerne et stykke “pasta” lægges på, så lidt kødsovs og creme igen. Der fortsættes til der er 3 skiver selleri pr. person. Der sluttes med parmesancreme og drysses med parmesan.

Ingredients

Kødsovs
 300 g krondyr hakkekød
 50 g finthakket bacon
 2 stænger blegselleri i små tern
 1 gulerod i små tern
 1 kvist rosmarin
 1 fed hvidløg
 1 lauerbærblad
 0,50 dl rødvin
 1 dåse hakkede tomater
 2 dl vildt- eller hønseboullion
Selleripasta
 1 knoldselleri
Parmesancreme
 3 dl piskefløde
 1 dl fintrevet parmesan
 citronsaft
 purløg
 salt og peber

Directions

Kødsovs
1

Bacon brunes godt i en gryde. Tilsæt hakkekødet og lad det brunes godt under omrøring, hvorefter urter og krydderier tilsættes og der sauteres i et par minutter. Rødvin kommes på og koges væk. Boullion tilsættes sammen med tomaterne. Lad kødsovsen koge i ca. 30 min. ved svag varme.

Selleripasta
2

Sellerien skrælles og vaskes. Der skæres 3 tynde skiver(brug en mandolin, da det skal være tyndt som pasta) pr. person. Skiverne skæres til eller udstikkes så de får en pæn form. Læg selleri i en gryde med vand og salt og giv dem et opkog til de er helt møre.

Parmesancreme
3

Fløden koges op og koges ind til det halve. Under piskning tilsættes osten.
Tages af varmen og der tilsættes purløg, citronsaft, salt og peber efter smag.

Anretning
4

Der smøres lidt Parmesancreme i bunden af tallerknerne et stykke “pasta” lægges på, så lidt kødsovs og creme igen. Der fortsættes til der er 3 skiver selleri pr. person. Der sluttes med parmesancreme og drysses med parmesan.

Notes

Vild lasagne “de luxe” med selleripasta og parmesanostcreme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.