Fragt kun 65 kr. Ved køb over 400 kr. Luk

Vild lasagne “de luxe” med selleripasta og parmesanostcreme

Gem
Portioner4 portioner
Forberedelse20 minutterTilberednings tid1 timeSamlet tid1 time 20 minutter
Kødsovs
 300 g krondyr hakkekød
 50 g finthakket bacon
 2 stænger blegselleri i små tern
 1 gulerod i små tern
 1 kvist rosmarin
 1 fed hvidløg
 1 lauerbærblad
 0,50 dl rødvin
 1 dåse hakkede tomater
 2 dl vildt- eller hønseboullion
Selleripasta
 1 knoldselleri
Parmesancreme
 3 dl piskefløde
 1 dl fintrevet parmesan
 citronsaft
 purløg
 salt og peber
Kødsovs
1

Bacon brunes godt i en gryde. Tilsæt hakkekødet og lad det brunes godt under omrøring, hvorefter urter og krydderier tilsættes og der sauteres i et par minutter. Rødvin kommes på og koges væk. Boullion tilsættes sammen med tomaterne. Lad kødsovsen koge i ca. 30 min. ved svag varme.

Selleripasta
2

Sellerien skrælles og vaskes. Der skæres 3 tynde skiver(brug en mandolin, da det skal være tyndt som pasta) pr. person. Skiverne skæres til eller udstikkes så de får en pæn form. Læg selleri i en gryde med vand og salt og giv dem et opkog til de er helt møre.

Parmesancreme
3

Fløden koges op og koges ind til det halve. Under piskning tilsættes osten.
Tages af varmen og der tilsættes purløg, citronsaft, salt og peber efter smag.

Anretning
4

Der smøres lidt Parmesancreme i bunden af tallerknerne et stykke “pasta” lægges på, så lidt kødsovs og creme igen. Der fortsættes til der er 3 skiver selleri pr. person. Der sluttes med parmesancreme og drysses med parmesan.

Ingredienser

Kødsovs
 300 g krondyr hakkekød
 50 g finthakket bacon
 2 stænger blegselleri i små tern
 1 gulerod i små tern
 1 kvist rosmarin
 1 fed hvidløg
 1 lauerbærblad
 0,50 dl rødvin
 1 dåse hakkede tomater
 2 dl vildt- eller hønseboullion
Selleripasta
 1 knoldselleri
Parmesancreme
 3 dl piskefløde
 1 dl fintrevet parmesan
 citronsaft
 purløg
 salt og peber

Fremgangsmåde

Kødsovs
1

Bacon brunes godt i en gryde. Tilsæt hakkekødet og lad det brunes godt under omrøring, hvorefter urter og krydderier tilsættes og der sauteres i et par minutter. Rødvin kommes på og koges væk. Boullion tilsættes sammen med tomaterne. Lad kødsovsen koge i ca. 30 min. ved svag varme.

Selleripasta
2

Sellerien skrælles og vaskes. Der skæres 3 tynde skiver(brug en mandolin, da det skal være tyndt som pasta) pr. person. Skiverne skæres til eller udstikkes så de får en pæn form. Læg selleri i en gryde med vand og salt og giv dem et opkog til de er helt møre.

Parmesancreme
3

Fløden koges op og koges ind til det halve. Under piskning tilsættes osten.
Tages af varmen og der tilsættes purløg, citronsaft, salt og peber efter smag.

Anretning
4

Der smøres lidt Parmesancreme i bunden af tallerknerne et stykke “pasta” lægges på, så lidt kødsovs og creme igen. Der fortsættes til der er 3 skiver selleri pr. person. Der sluttes med parmesancreme og drysses med parmesan.

Vild lasagne “de luxe” med selleripasta og parmesanostcreme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.