Vild lasagne “de luxe” med selleripasta og parmesanostcreme

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time20 minsCook Time1 hrTotal Time1 hr 20 mins
Kødsovs
 300 g krondyr hakkekød
 50 g finthakket bacon
 2 stænger blegselleri i små tern
 1 gulerod i små tern
 1 kvist rosmarin
 1 fed hvidløg
 1 lauerbærblad
 0,50 dl rødvin
 1 dåse hakkede tomater
 2 dl vildt- eller hønseboullion
Selleripasta
 1 knoldselleri
Parmesancreme
 3 dl piskefløde
 1 dl fintrevet parmesan
 citronsaft
 purløg
 salt og peber
Kødsovs
1

Bacon brunes godt i en gryde. Tilsæt hakkekødet og lad det brunes godt under omrøring, hvorefter urter og krydderier tilsættes og der sauteres i et par minutter. Rødvin kommes på og koges væk. Boullion tilsættes sammen med tomaterne. Lad kødsovsen koge i ca. 30 min. ved svag varme.

Selleripasta
2

Sellerien skrælles og vaskes. Der skæres 3 tynde skiver(brug en mandolin, da det skal være tyndt som pasta) pr. person. Skiverne skæres til eller udstikkes så de får en pæn form. Læg selleri i en gryde med vand og salt og giv dem et opkog til de er helt møre.

Parmesancreme
3

Fløden koges op og koges ind til det halve. Under piskning tilsættes osten.
Tages af varmen og der tilsættes purløg, citronsaft, salt og peber efter smag.

Anretning
4

Der smøres lidt Parmesancreme i bunden af tallerknerne et stykke “pasta” lægges på, så lidt kødsovs og creme igen. Der fortsættes til der er 3 skiver selleri pr. person. Der sluttes med parmesancreme og drysses med parmesan.

Ingredients

Kødsovs
 300 g krondyr hakkekød
 50 g finthakket bacon
 2 stænger blegselleri i små tern
 1 gulerod i små tern
 1 kvist rosmarin
 1 fed hvidløg
 1 lauerbærblad
 0,50 dl rødvin
 1 dåse hakkede tomater
 2 dl vildt- eller hønseboullion
Selleripasta
 1 knoldselleri
Parmesancreme
 3 dl piskefløde
 1 dl fintrevet parmesan
 citronsaft
 purløg
 salt og peber

Directions

Kødsovs
1

Bacon brunes godt i en gryde. Tilsæt hakkekødet og lad det brunes godt under omrøring, hvorefter urter og krydderier tilsættes og der sauteres i et par minutter. Rødvin kommes på og koges væk. Boullion tilsættes sammen med tomaterne. Lad kødsovsen koge i ca. 30 min. ved svag varme.

Selleripasta
2

Sellerien skrælles og vaskes. Der skæres 3 tynde skiver(brug en mandolin, da det skal være tyndt som pasta) pr. person. Skiverne skæres til eller udstikkes så de får en pæn form. Læg selleri i en gryde med vand og salt og giv dem et opkog til de er helt møre.

Parmesancreme
3

Fløden koges op og koges ind til det halve. Under piskning tilsættes osten.
Tages af varmen og der tilsættes purløg, citronsaft, salt og peber efter smag.

Anretning
4

Der smøres lidt Parmesancreme i bunden af tallerknerne et stykke “pasta” lægges på, så lidt kødsovs og creme igen. Der fortsættes til der er 3 skiver selleri pr. person. Der sluttes med parmesancreme og drysses med parmesan.

Notes

Vild lasagne “de luxe” med selleripasta og parmesanostcreme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.