Vildt lasagne

En elsket hverdagsret - Vildtkødet er magert og giver retten ekstra god smag

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time25 minsCook Time35 minsTotal Time1 hr
Kødsauce
 500 g hakket krondyr KØB HER
 6 skiver bacon
 0,50 dl olivenolie
 1 finthakket løg
 2 fed finthakket hvidløg
 salt & peber
 1 tsk timian
 2 dåser flåede tomater
 0,50 dl vildtbouillon
 1 dl rødvin
 lasagneplader
 100 g revet ost
Bechamelsauce
 25 g smør
 4 spsk mel
 1 l mælk
 0,50 tsk salt
 lidt revet muskatnød
1

Svits hvidløg, løg og Krondyr hakkekød i olie.

2

Tilsæt de flåede tomater, krydderier, rødvin og bouillon og lad det simre i ca. 15 minutter.

3

Til bechamelsaucen smeltes smøret i en gryde, hvorefter mel røres i. Tilsæt mælk lidt ad gangen og kog saucen igennem. Tilsæt salt og muskatnød.

4

Smør et ovnfast fad med olie. Læg lasagneplader, kød- og bechamelsauce skiftevis i lag i fadet. På det sidste lag kødsauce, lægges et lag af bacon, hvorefter den sidste bechamelsauce hældes over. Drys ost på toppen.

5

Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen og bag lasagnen i ca. 35 min. ved 200 grader.

6

Lasagnen serveres med en god salat og groft brød.

Ingredients

Kødsauce
 500 g hakket krondyr KØB HER
 6 skiver bacon
 0,50 dl olivenolie
 1 finthakket løg
 2 fed finthakket hvidløg
 salt & peber
 1 tsk timian
 2 dåser flåede tomater
 0,50 dl vildtbouillon
 1 dl rødvin
 lasagneplader
 100 g revet ost
Bechamelsauce
 25 g smør
 4 spsk mel
 1 l mælk
 0,50 tsk salt
 lidt revet muskatnød

Directions

1

Svits hvidløg, løg og Krondyr hakkekød i olie.

2

Tilsæt de flåede tomater, krydderier, rødvin og bouillon og lad det simre i ca. 15 minutter.

3

Til bechamelsaucen smeltes smøret i en gryde, hvorefter mel røres i. Tilsæt mælk lidt ad gangen og kog saucen igennem. Tilsæt salt og muskatnød.

4

Smør et ovnfast fad med olie. Læg lasagneplader, kød- og bechamelsauce skiftevis i lag i fadet. På det sidste lag kødsauce, lægges et lag af bacon, hvorefter den sidste bechamelsauce hældes over. Drys ost på toppen.

5

Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen og bag lasagnen i ca. 35 min. ved 200 grader.

6

Lasagnen serveres med en god salat og groft brød.

Notes

Vildt lasagne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.