Læg træspyd i koldt vand (Så de ikke brænder under grilningen)
Hakket vildtkød røres sejt med, salt og cajunkrydderi.
Form kødet i små pølser og sæt dem på pindende.
Pensles let med olie, og grilles i ca. 10 min. Helst med låget på grillen. De vendes med mellemrum.
Snit spidskålen fint i strimler. Snit eller tern æblerne, gerne med skræl.
Tilsæt citronsaft, olivenolie, salt og peber og vend det godt rundt.
Lad det stå et øjeblik, og vend de friske æblestykker i og server.
Ingredients
Directions
Læg træspyd i koldt vand (Så de ikke brænder under grilningen)
Hakket vildtkød røres sejt med, salt og cajunkrydderi.
Form kødet i små pølser og sæt dem på pindende.
Pensles let med olie, og grilles i ca. 10 min. Helst med låget på grillen. De vendes med mellemrum.
Snit spidskålen fint i strimler. Snit eller tern æblerne, gerne med skræl.
Tilsæt citronsaft, olivenolie, salt og peber og vend det godt rundt.
Lad det stå et øjeblik, og vend de friske æblestykker i og server.