Vild carpaccio med ruccola og parmesan

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time20 minsCook Time20 minsTotal Time40 mins
 et par nip salvie, rosmarin og timian
 2 fed hvidløg
 4 enebær
 6 spsk olivenolie
 2 tsk balsamico
 150 g ruccola
 revet parmesam
 salt og peber
1

Blend krydderurter, enebær og olivenolie (4 spsk) i et minut.

2

Gnid kødet ind i halvdelen af marinaden, dæk til og stil på køl i en time eller mere.

3

Gem resten af marinaden til dressing.

4

Opvarm en stor pande, dup kødet tørt med et stykke køkkenrulle, drys med salt & peber og brun herefter kødet på alle sider i ca. 3 minutter (del evt. stykket i 2 hvis det er lettere at have på panden).

5

Sæt kødet til afkøling i køleskabet i mindst 2 timer.

6

Pisk balsamico, olivenolie (2 spsk), salt & peber til en marinade.

7

Anret et fad eller tallerkener med ruccola i midten, overhældt med balsamico/oliveolie marinaden.

8

Skær kødet i tynde skiver og anret dem rundt om salaten. Riv parmesanen over kødet og dryp med lidt af den resterende krydderurte dressing.

9

Servér straks herefter.

Ingredients

 et par nip salvie, rosmarin og timian
 2 fed hvidløg
 4 enebær
 6 spsk olivenolie
 2 tsk balsamico
 150 g ruccola
 revet parmesam
 salt og peber

Directions

1

Blend krydderurter, enebær og olivenolie (4 spsk) i et minut.

2

Gnid kødet ind i halvdelen af marinaden, dæk til og stil på køl i en time eller mere.

3

Gem resten af marinaden til dressing.

4

Opvarm en stor pande, dup kødet tørt med et stykke køkkenrulle, drys med salt & peber og brun herefter kødet på alle sider i ca. 3 minutter (del evt. stykket i 2 hvis det er lettere at have på panden).

5

Sæt kødet til afkøling i køleskabet i mindst 2 timer.

6

Pisk balsamico, olivenolie (2 spsk), salt & peber til en marinade.

7

Anret et fad eller tallerkener med ruccola i midten, overhældt med balsamico/oliveolie marinaden.

8

Skær kødet i tynde skiver og anret dem rundt om salaten. Riv parmesanen over kødet og dryp med lidt af den resterende krydderurte dressing.

9

Servér straks herefter.

Notes

Vild carpaccio med ruccola og parmesan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.