Blend krydderurter, enebær og olivenolie (4 spsk) i et minut.
Gnid kødet ind i halvdelen af marinaden, dæk til og stil på køl i en time eller mere.
Gem resten af marinaden til dressing.
Opvarm en stor pande, dup kødet tørt med et stykke køkkenrulle, drys med salt & peber og brun herefter kødet på alle sider i ca. 3 minutter (del evt. stykket i 2 hvis det er lettere at have på panden).
Sæt kødet til afkøling i køleskabet i mindst 2 timer.
Pisk balsamico, olivenolie (2 spsk), salt & peber til en marinade.
Anret et fad eller tallerkener med ruccola i midten, overhældt med balsamico/oliveolie marinaden.
Skær kødet i tynde skiver og anret dem rundt om salaten. Riv parmesanen over kødet og dryp med lidt af den resterende krydderurte dressing.
Servér straks herefter.
Ingredients
Directions
Blend krydderurter, enebær og olivenolie (4 spsk) i et minut.
Gnid kødet ind i halvdelen af marinaden, dæk til og stil på køl i en time eller mere.
Gem resten af marinaden til dressing.
Opvarm en stor pande, dup kødet tørt med et stykke køkkenrulle, drys med salt & peber og brun herefter kødet på alle sider i ca. 3 minutter (del evt. stykket i 2 hvis det er lettere at have på panden).
Sæt kødet til afkøling i køleskabet i mindst 2 timer.
Pisk balsamico, olivenolie (2 spsk), salt & peber til en marinade.
Anret et fad eller tallerkener med ruccola i midten, overhældt med balsamico/oliveolie marinaden.
Skær kødet i tynde skiver og anret dem rundt om salaten. Riv parmesanen over kødet og dryp med lidt af den resterende krydderurte dressing.
Servér straks herefter.