Vild carpaccio med ruccola og parmesan

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time20 minsCook Time20 minsTotal Time40 mins
 et par nip salvie, rosmarin og timian
 2 fed hvidløg
 4 enebær
 6 spsk olivenolie
 2 tsk balsamico
 150 g ruccola
 revet parmesam
 salt og peber
1

Blend krydderurter, enebær og olivenolie (4 spsk) i et minut.

2

Gnid kødet ind i halvdelen af marinaden, dæk til og stil på køl i en time eller mere.

3

Gem resten af marinaden til dressing.

4

Opvarm en stor pande, dup kødet tørt med et stykke køkkenrulle, drys med salt & peber og brun herefter kødet på alle sider i ca. 3 minutter (del evt. stykket i 2 hvis det er lettere at have på panden).

5

Sæt kødet til afkøling i køleskabet i mindst 2 timer.

6

Pisk balsamico, olivenolie (2 spsk), salt & peber til en marinade.

7

Anret et fad eller tallerkener med ruccola i midten, overhældt med balsamico/oliveolie marinaden.

8

Skær kødet i tynde skiver og anret dem rundt om salaten. Riv parmesanen over kødet og dryp med lidt af den resterende krydderurte dressing.

9

Servér straks herefter.

Ingredients

 et par nip salvie, rosmarin og timian
 2 fed hvidløg
 4 enebær
 6 spsk olivenolie
 2 tsk balsamico
 150 g ruccola
 revet parmesam
 salt og peber

Directions

1

Blend krydderurter, enebær og olivenolie (4 spsk) i et minut.

2

Gnid kødet ind i halvdelen af marinaden, dæk til og stil på køl i en time eller mere.

3

Gem resten af marinaden til dressing.

4

Opvarm en stor pande, dup kødet tørt med et stykke køkkenrulle, drys med salt & peber og brun herefter kødet på alle sider i ca. 3 minutter (del evt. stykket i 2 hvis det er lettere at have på panden).

5

Sæt kødet til afkøling i køleskabet i mindst 2 timer.

6

Pisk balsamico, olivenolie (2 spsk), salt & peber til en marinade.

7

Anret et fad eller tallerkener med ruccola i midten, overhældt med balsamico/oliveolie marinaden.

8

Skær kødet i tynde skiver og anret dem rundt om salaten. Riv parmesanen over kødet og dryp med lidt af den resterende krydderurte dressing.

9

Servér straks herefter.

Notes

Vild carpaccio med ruccola og parmesan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.