Braiseret vildt OssoBuco med kartoffel/sellerimos og krydderurter

ShareSave
Yields1 Serving
Prep Time30 minsCook Time1 hr 30 minsTotal Time2 hrs
 olie
 2 gulerødder
 2 skiver selleri
 2 fed hvidløg
 15 g Tomatpure
 tørret rosmarin
 peberkorn
 salt
 maizena
Kartoffel/sellerimos
 Store kartofler
 0,50 sellerirod
 2 fed hvidløg
 creme fraiche 38%
 olivenolie
 hakket persille, purløg og karse – og evt. finthakket skalotteløg
OssoBuco
1

OssoBuco’erne brunes godt i varm olie på begge sider. Skær lige senen et par steder i kanten, så kødet ikke bukker opad ved mødet med varmen.

2

Derefter brunes urterne, samt tomatpure i samme gryde. Læg skankene tilbage i gryden, tilsæt ½ gennemskåret hvidløg, peberkorn og rosmarin.

3

Kom vand, eller vildtfond på til det lige dækker.
Lad det simre i ca. 1½ times tid under låg, til det er mørt. Mærk stykkerne efter.

4

Tag kødet op, og lad fonden reducere til en 1/3 til saucen.

5

Sigt fonden, og træk den af med lidt maizena, rørt ud i vand. Smag saucen til med salt og peber.
Pisk en god klat smør i til sidst.

6

Læg kødet tilbage i saucen.

Kartoffel/sellerimos
7

De store kartofler og selleri skæres i store stykker og koges møre med hvidløgsfeddene

8

Vandet hældes fra, og det dampes godt af. Moses med olivenolie og creme fraiche 38 %. Pas på at den ikke bliver for tynd.

9

Tilsæt til sidst hakket persille-purløg og karse – og evt. finthakket skalotteløg, samt salt og hvid møllepeber.

Ingredients

 olie
 2 gulerødder
 2 skiver selleri
 2 fed hvidløg
 15 g Tomatpure
 tørret rosmarin
 peberkorn
 salt
 maizena
Kartoffel/sellerimos
 Store kartofler
 0,50 sellerirod
 2 fed hvidløg
 creme fraiche 38%
 olivenolie
 hakket persille, purløg og karse – og evt. finthakket skalotteløg

Directions

OssoBuco
1

OssoBuco’erne brunes godt i varm olie på begge sider. Skær lige senen et par steder i kanten, så kødet ikke bukker opad ved mødet med varmen.

2

Derefter brunes urterne, samt tomatpure i samme gryde. Læg skankene tilbage i gryden, tilsæt ½ gennemskåret hvidløg, peberkorn og rosmarin.

3

Kom vand, eller vildtfond på til det lige dækker.
Lad det simre i ca. 1½ times tid under låg, til det er mørt. Mærk stykkerne efter.

4

Tag kødet op, og lad fonden reducere til en 1/3 til saucen.

5

Sigt fonden, og træk den af med lidt maizena, rørt ud i vand. Smag saucen til med salt og peber.
Pisk en god klat smør i til sidst.

6

Læg kødet tilbage i saucen.

Kartoffel/sellerimos
7

De store kartofler og selleri skæres i store stykker og koges møre med hvidløgsfeddene

8

Vandet hældes fra, og det dampes godt af. Moses med olivenolie og creme fraiche 38 %. Pas på at den ikke bliver for tynd.

9

Tilsæt til sidst hakket persille-purløg og karse – og evt. finthakket skalotteløg, samt salt og hvid møllepeber.

Notes

Braiseret vildt OssoBuco med kartoffel/sellerimos og krydderurter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.