Ændret fragtgrænse - nu KUN 65.- i December. Luk

Carpaccio af røget rådyrkølle med trøffelolie, pinjekerner og krydderurtesalat

Portioner4 portioner
Forberedelse5 minutterTilberednings tid5 minutterSamlet tid10 minutter
 200 g røget dyrekølle fx rådyrkølle med skaft eller krondyrkølle
 trøffelolie
Salat
 Bredbladet persille
 kørvel
 dild
 purløg i 2 cm længde
 Små salater, rød ruccola, meschlun og hjertesalat
 møllepeber og flagesalt
Carpaccio
1

Tynde skiver af røget dyrekølle, lægges på en frokosttallerken. 6-8 skiver pr. person.

2

Pensles med trøffelolie.

Salat
3

Få dråber af trøffelolie, lidt møllepeber og flage salt kommes i skålen, og det hele vendes med de ristede pinjekerner.

4

Læg salaten i midten af rådyrkøllen, i en flot høj ”bunke”.

Ingredienser

 200 g røget dyrekølle fx rådyrkølle med skaft eller krondyrkølle
 trøffelolie
Salat
 Bredbladet persille
 kørvel
 dild
 purløg i 2 cm længde
 Små salater, rød ruccola, meschlun og hjertesalat
 møllepeber og flagesalt

Fremgangsmåde

Carpaccio
1

Tynde skiver af røget dyrekølle, lægges på en frokosttallerken. 6-8 skiver pr. person.

2

Pensles med trøffelolie.

Salat
3

Få dråber af trøffelolie, lidt møllepeber og flage salt kommes i skålen, og det hele vendes med de ristede pinjekerner.

4

Læg salaten i midten af rådyrkøllen, i en flot høj ”bunke”.

Carpaccio af røget rådyrkølle med trøffelolie, pinjekerner og krydderurtesalat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.