
trøffelolie
Bredbladet persille
kørvel
dild
purløg i 2 cm længde
Små salater, rød ruccola, babyspinat og hjertesalat
Frisk kværnet peber og flagesalt
1
Tynde skiver af røget dyrekølle, lægges på en frokosttallerken. 6-8 skiver pr. person.
2
Pensles med trøffelolie.
3
Få dråber af trøffelolie, lidt møllepeber og flage salt kommes i skålen, og det hele vendes med de ristede pinjekerner.
4
Læg salaten i midten af rådyrkøllen, i en flot høj ”bunke”.
Ingredients
trøffelolie
Bredbladet persille
kørvel
dild
purløg i 2 cm længde
Små salater, rød ruccola, babyspinat og hjertesalat
Frisk kværnet peber og flagesalt
Directions
1
Tynde skiver af røget dyrekølle, lægges på en frokosttallerken. 6-8 skiver pr. person.
2
Pensles med trøffelolie.
3
Få dråber af trøffelolie, lidt møllepeber og flage salt kommes i skålen, og det hele vendes med de ristede pinjekerner.
4
Læg salaten i midten af rådyrkøllen, i en flot høj ”bunke”.