Carpaccio af røget rådyrkølle med trøffelolie, pinjekerner og krydderurtesalat

Yields1 Serving
 200 g røget dyrekølle rådyrkølle med skaft eller krondyrkølle
 trøffelolie
 Bredbladet persille
 kørvel
 dild
 purløg i 2 cm længde
 Små salater, rød ruccola, babyspinat og hjertesalat
 Frisk kværnet peber og flagesalt
1

Tynde skiver af røget dyrekølle, lægges på en frokosttallerken. 6-8 skiver pr. person.

2

Pensles med trøffelolie.

3

Få dråber af trøffelolie, lidt møllepeber og flage salt kommes i skålen, og det hele vendes med de ristede pinjekerner.

4

Læg salaten i midten af rådyrkøllen, i en flot høj ”bunke”.

Ingredients

 200 g røget dyrekølle rådyrkølle med skaft eller krondyrkølle
 trøffelolie
 Bredbladet persille
 kørvel
 dild
 purløg i 2 cm længde
 Små salater, rød ruccola, babyspinat og hjertesalat
 Frisk kværnet peber og flagesalt
Carpaccio af røget rådyrkølle med trøffelolie, pinjekerner og krydderurtesalat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.