
Steg dådyr bøfferne på grill eller grillpande i 2-4 min. på hver side og lad kødet hvile i 5-10 min.
Lige før servering grilles bøfferne kort for at opnå den lækre grill/stege skorpe.
Skær 4 skiver på 1-1,5 cm af godt surdejsbrød.
Rist brødet på grillen til det er sprødt.
På en rygende varm pande ristes de rensede kantareller i lidt olie – lad svampene få stegeskorpe uden at ryste ret meget ved panden.
Tilsæt de finthakkede skalotteløg, evt. en smule hvidløg og 2 dl fløde – reducer til passende tykkelse og tag herefter panden af varmen.
Vend forsigtigt blåbær (brombær eller hindbær), finthakket purløg og små tern af dansk æble i stuvningen.
Fordel stuvningen over de 4 toast og server med dine bøffer.
Tip. Skær en tynd skive røget krondyr eller vildsvin og læg en skive eller 2 over hver toast.
Kokken Jesper Krabbe har lavet denne skønne og sommerlige opskrift til Klosterhedens Vildt. Se mere på @krabbefood
Ingredients
Directions
Steg dådyr bøfferne på grill eller grillpande i 2-4 min. på hver side og lad kødet hvile i 5-10 min.
Lige før servering grilles bøfferne kort for at opnå den lækre grill/stege skorpe.
Skær 4 skiver på 1-1,5 cm af godt surdejsbrød.
Rist brødet på grillen til det er sprødt.
På en rygende varm pande ristes de rensede kantareller i lidt olie – lad svampene få stegeskorpe uden at ryste ret meget ved panden.
Tilsæt de finthakkede skalotteløg, evt. en smule hvidløg og 2 dl fløde – reducer til passende tykkelse og tag herefter panden af varmen.
Vend forsigtigt blåbær (brombær eller hindbær), finthakket purløg og små tern af dansk æble i stuvningen.
Fordel stuvningen over de 4 toast og server med dine bøffer.
Tip. Skær en tynd skive røget krondyr eller vildsvin og læg en skive eller 2 over hver toast.
Kokken Jesper Krabbe har lavet denne skønne og sommerlige opskrift til Klosterhedens Vildt. Se mere på @krabbefood
Hej havde taget rådyrfilet ud af fryser,men pga. sygdom fik vi det ikke lavet
Kan det fryses igen? Eller Tilberede det? og så fryse
Hej Sanne
Du kan tilberede og fryse – men ikke bare fryse det ind