Dådyr bøffer med svampetoast

ShareSave
Yields4 Servings
Dådyr bøffer
Svampetoasts
 4 skiver godt surdejsbrød
 400 g rensede kantareller
 lidt olie
 2 finthakkede skalotteløg og evt. en smule hvidløg
 2 dl fløde
 100 g blåbær eller brombær eller hindbær
 finthakket purløg
 små tern af et dansk æble
Bøfferne
1

Steg dådyr bøfferne på grill eller grillpande i 2-4 min. på hver side og lad kødet hvile i 5-10 min.
Lige før servering grilles bøfferne kort for at opnå den lækre grill/stege skorpe.

Svampetoast
2

Skær 4 skiver på 1-1,5 cm af godt surdejsbrød.
Rist brødet på grillen til det er sprødt.

På en rygende varm pande ristes de rensede kantareller i lidt olie – lad svampene få stegeskorpe uden at ryste ret meget ved panden.
Tilsæt de finthakkede skalotteløg, evt. en smule hvidløg og 2 dl fløde – reducer til passende tykkelse og tag herefter panden af varmen.
Vend forsigtigt blåbær (brombær eller hindbær), finthakket purløg og små tern af dansk æble i stuvningen.
Fordel stuvningen over de 4 toast og server med dine bøffer.

Tip. Skær en tynd skive røget krondyr eller vildsvin og læg en skive eller 2 over hver toast.

3

Kokken Jesper Krabbe har lavet denne skønne og sommerlige opskrift til Klosterhedens Vildt. Se mere på @krabbefood

Ingredients

Dådyr bøffer
Svampetoasts
 4 skiver godt surdejsbrød
 400 g rensede kantareller
 lidt olie
 2 finthakkede skalotteløg og evt. en smule hvidløg
 2 dl fløde
 100 g blåbær eller brombær eller hindbær
 finthakket purløg
 små tern af et dansk æble

Directions

Bøfferne
1

Steg dådyr bøfferne på grill eller grillpande i 2-4 min. på hver side og lad kødet hvile i 5-10 min.
Lige før servering grilles bøfferne kort for at opnå den lækre grill/stege skorpe.

Svampetoast
2

Skær 4 skiver på 1-1,5 cm af godt surdejsbrød.
Rist brødet på grillen til det er sprødt.

På en rygende varm pande ristes de rensede kantareller i lidt olie – lad svampene få stegeskorpe uden at ryste ret meget ved panden.
Tilsæt de finthakkede skalotteløg, evt. en smule hvidløg og 2 dl fløde – reducer til passende tykkelse og tag herefter panden af varmen.
Vend forsigtigt blåbær (brombær eller hindbær), finthakket purløg og små tern af dansk æble i stuvningen.
Fordel stuvningen over de 4 toast og server med dine bøffer.

Tip. Skær en tynd skive røget krondyr eller vildsvin og læg en skive eller 2 over hver toast.

3

Kokken Jesper Krabbe har lavet denne skønne og sommerlige opskrift til Klosterhedens Vildt. Se mere på @krabbefood

Dådyr bøffer med svampetoast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.