
Steg dådyr bøfferne på grill eller grillpande i 2-4 min. på hver side og lad kødet hvile i 5-10 min.
Lige før servering grilles bøfferne kort for at opnå den lækre grill/stege skorpe.
Skær 4 skiver på 1-1,5 cm af godt surdejsbrød.
Rist brødet på grillen til det er sprødt.
På en rygende varm pande ristes de rensede kantareller i lidt olie – lad svampene få stegeskorpe uden at ryste ret meget ved panden.
Tilsæt de finthakkede skalotteløg, evt. en smule hvidløg og 2 dl fløde – reducer til passende tykkelse og tag herefter panden af varmen.
Vend forsigtigt blåbær (brombær eller hindbær), finthakket purløg og små tern af dansk æble i stuvningen.
Fordel stuvningen over de 4 toast og server med dine bøffer.
Tip. Skær en tynd skive røget krondyr eller vildsvin og læg en skive eller 2 over hver toast.
Kokken Jesper Krabbe har lavet denne skønne og sommerlige opskrift til Klosterhedens Vildt. Se mere på @krabbefood
Ingredients
Directions
Steg dådyr bøfferne på grill eller grillpande i 2-4 min. på hver side og lad kødet hvile i 5-10 min.
Lige før servering grilles bøfferne kort for at opnå den lækre grill/stege skorpe.
Skær 4 skiver på 1-1,5 cm af godt surdejsbrød.
Rist brødet på grillen til det er sprødt.
På en rygende varm pande ristes de rensede kantareller i lidt olie – lad svampene få stegeskorpe uden at ryste ret meget ved panden.
Tilsæt de finthakkede skalotteløg, evt. en smule hvidløg og 2 dl fløde – reducer til passende tykkelse og tag herefter panden af varmen.
Vend forsigtigt blåbær (brombær eller hindbær), finthakket purløg og små tern af dansk æble i stuvningen.
Fordel stuvningen over de 4 toast og server med dine bøffer.
Tip. Skær en tynd skive røget krondyr eller vildsvin og læg en skive eller 2 over hver toast.
Kokken Jesper Krabbe har lavet denne skønne og sommerlige opskrift til Klosterhedens Vildt. Se mere på @krabbefood