Hjerterne deles i 3-4 lige store stykker fra hjertespids til bunden. Soigneres, dvs. renses for blod, blodårer og rester af sener. Skylles godt, ridses og gourmetsaltes let, presses med noget tungt og sættes på køl.
Imens skæres grøntsagerne.
Hjertestykkerne tages ud og ristes ved høj varme i ca. 20 sekunder på hver side. Lad dem hvile et par minutter, inden de skæres i tynde skiver og serveres til den lune salat, som bliver vendt med en let citronolie tilsmagt med lidt dijon.
Anbefaler et lækkert stykke brød til med pisket smør, som er 2/3 smør pisket sammen med 1/3 kernemælk. Kom lidt citronsaft i og pisk i 4-5 min. til smørret er blevet fluffy.
Ingredients
Directions
Hjerterne deles i 3-4 lige store stykker fra hjertespids til bunden. Soigneres, dvs. renses for blod, blodårer og rester af sener. Skylles godt, ridses og gourmetsaltes let, presses med noget tungt og sættes på køl.
Imens skæres grøntsagerne.
Hjertestykkerne tages ud og ristes ved høj varme i ca. 20 sekunder på hver side. Lad dem hvile et par minutter, inden de skæres i tynde skiver og serveres til den lune salat, som bliver vendt med en let citronolie tilsmagt med lidt dijon.
Anbefaler et lækkert stykke brød til med pisket smør, som er 2/3 smør pisket sammen med 1/3 kernemælk. Kom lidt citronsaft i og pisk i 4-5 min. til smørret er blevet fluffy.