
Rødløgene skæres i ringe og midten af løget fjernes.
Vand, sukker og eddike koges op og hældes kogende over løg ringene, der herefter trækker kolde og fortsat opbevares i lagen.
Løgene sauteres i smøren til de næsten er “bløde løg”.
Herefter tilsættes eddike og sukker og der dampes 5 min. underlige låg.
Låget fjernes og løgene dampes næsten tørre inden de blendes og køles ned.
Portobellosvampe gnides i lidt olie og grilles møre på en varm grillpande.
Krydres med salt og peber.
Mayonnaise, lidt finthakket hvidløg, hakket estragon, salt og peber røres sammen.
Lad toastbrødet udbløde i mælk og rør imens kødet sejt med salt og peber.
Tilsæt herefter de øvrige ingredienser og rør det godt sammen.
Form 2 bøffer og steg i 5 min på hver side.
Imens lunes bollerne, de smøres let med estragon mayonnaise.
Herpå kommes et par blade hjertesalat, bøffen ovenpå, så en god klat løgpure, 1 grillet svamp og syltede løgringe og burgeren er klar til servering.
Ingredients
Directions
Rødløgene skæres i ringe og midten af løget fjernes.
Vand, sukker og eddike koges op og hældes kogende over løg ringene, der herefter trækker kolde og fortsat opbevares i lagen.
Løgene sauteres i smøren til de næsten er “bløde løg”.
Herefter tilsættes eddike og sukker og der dampes 5 min. underlige låg.
Låget fjernes og løgene dampes næsten tørre inden de blendes og køles ned.
Portobellosvampe gnides i lidt olie og grilles møre på en varm grillpande.
Krydres med salt og peber.
Mayonnaise, lidt finthakket hvidløg, hakket estragon, salt og peber røres sammen.
Lad toastbrødet udbløde i mælk og rør imens kødet sejt med salt og peber.
Tilsæt herefter de øvrige ingredienser og rør det godt sammen.
Form 2 bøffer og steg i 5 min på hver side.
Imens lunes bollerne, de smøres let med estragon mayonnaise.
Herpå kommes et par blade hjertesalat, bøffen ovenpå, så en god klat løgpure, 1 grillet svamp og syltede løgringe og burgeren er klar til servering.
Fabelagtig opskrift!
Nok verdens bedste burger 🤤