Rødløgene skæres i ringe og midten af løget fjernes.
Vand, sukker og eddike koges op og hældes kogende over løg ringene, der herefter trækker kolde og fortsat opbevares i lagen.
Løgene sauteres i smøren til de næsten er “bløde løg”.
Herefter tilsættes eddike og sukker og der dampes 5 min. underlige låg.
Låget fjernes og løgene dampes næsten tørre inden de blendes og køles ned.
Portobellosvampe gnides i lidt olie og grilles møre på en varm grillpande.
Krydres med salt og peber.
Mayonnaise, lidt finthakket hvidløg, hakket estragon, salt og peber røres sammen.
Lad toastbrødet udbløde i mælk og rør imens kødet sejt med salt og peber.
Tilsæt herefter de øvrige ingredienser og rør det godt sammen.
Form 2 bøffer og steg i 5 min på hver side.
Imens lunes bollerne, de smøres let med estragon mayonnaise.
Herpå kommes et par blade hjertesalat, bøffen ovenpå, så en god klat løgpure, 1 grillet svamp og syltede løgringe og burgeren er klar til servering.
Ingredients
Directions
Rødløgene skæres i ringe og midten af løget fjernes.
Vand, sukker og eddike koges op og hældes kogende over løg ringene, der herefter trækker kolde og fortsat opbevares i lagen.
Løgene sauteres i smøren til de næsten er “bløde løg”.
Herefter tilsættes eddike og sukker og der dampes 5 min. underlige låg.
Låget fjernes og løgene dampes næsten tørre inden de blendes og køles ned.
Portobellosvampe gnides i lidt olie og grilles møre på en varm grillpande.
Krydres med salt og peber.
Mayonnaise, lidt finthakket hvidløg, hakket estragon, salt og peber røres sammen.
Lad toastbrødet udbløde i mælk og rør imens kødet sejt med salt og peber.
Tilsæt herefter de øvrige ingredienser og rør det godt sammen.
Form 2 bøffer og steg i 5 min på hver side.
Imens lunes bollerne, de smøres let med estragon mayonnaise.
Herpå kommes et par blade hjertesalat, bøffen ovenpå, så en god klat løgpure, 1 grillet svamp og syltede løgringe og burgeren er klar til servering.
Fabelagtig opskrift!
Nok verdens bedste burger 🤤
Kan ikke lige finde det rigtig sted til at dele min oplevelse, men jeg har lavet Forloren hare af krondyrsfar, det er nok noget af det bedste jeg har smagt
Min søn svigerdatter og børnebørn var helt vilde 🤭 truer med ikke at komme igen før end det er på bordet igen