Selleri stykkerne koges møre i mælk og tages herefter op og blendes med salt, peber, smør og lidt af mælken.
Puréen holdes lun.
Nødderne ristes hele i en skefuld smør og drysses på toppen af puréen lige inden servering.
Rist kantarellerne på pande i olie.
Rødbederne skæres i grove stykker og lægges i en gryde med eddike, brombær og smør og tilberedes under låg i 4-5 min.
Tilsæt persille som det sidste inden servering.
Steg 2 krondyr straks i olie på en glohed pande eller grill i 3-5 min. på hver side (alt efter hvor rød du ønsker din bøf).
Lad dem hvile i et par minutter i folie før de serveres hele eller trancheret (i tynde skiver).
Opskriften kan varieres med krondyr filet, mørbrad eller en mindre køllesteg – steg til kernetemperaturen er ca. 55 grader, når udskæringen er større end 300g.
Ingredients
Directions
Selleri stykkerne koges møre i mælk og tages herefter op og blendes med salt, peber, smør og lidt af mælken.
Puréen holdes lun.
Nødderne ristes hele i en skefuld smør og drysses på toppen af puréen lige inden servering.
Rist kantarellerne på pande i olie.
Rødbederne skæres i grove stykker og lægges i en gryde med eddike, brombær og smør og tilberedes under låg i 4-5 min.
Tilsæt persille som det sidste inden servering.
Steg 2 krondyr straks i olie på en glohed pande eller grill i 3-5 min. på hver side (alt efter hvor rød du ønsker din bøf).
Lad dem hvile i et par minutter i folie før de serveres hele eller trancheret (i tynde skiver).
Opskriften kan varieres med krondyr filet, mørbrad eller en mindre køllesteg – steg til kernetemperaturen er ca. 55 grader, når udskæringen er større end 300g.