Perlespelt “otto” med fasanbacon og persillesky

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time10 minsCook Time30 minsTotal Time40 mins
 250 g perlespelt
 smør og olivenolie
 1 dl tør hvidvin
 2 skalotteløg
 7 dl fond
 friskrevet parnesanost
 1 lille bundt persille
1

Hakkede skalotteløg sauteres i ½ smør og ½ olivenolie til de er klare.

2

Tilsæt den skyllede og afdryppede perlespelt og lad det suge al fedtstoffet op.

3

Tilsæt et stort glas hvidvin, og lad det reducere.

4

Tilsæt den fond du ønsker(hønse, grøntsag eller vildt) ikke for kraftig, så det lidt mere end dækker kornene.

5

Lad det koge, og tilsæt hele tiden mere fond, når kornene er blevet møre (ca. 20 minutter), lader du retten koge næsten tør for fond.

6

Tilsæt til sidst frisk revet parmesanost og evt. en klat koldt smør.

7

Skru ned for blusset, og rør rundt hele tiden, så det ikke sætter sig.

8

Smag til med salt og masser af hvid peber fra kværnen. Vend den stegte fasan bacon i til sidst.

Fasanbacon
9

Strimler af røget fasanbryst, stegt af i olivenolie. Kommes i til sidst

Persillesky
10

Her skal du reducere en god fasan/hønsefond, og piske den op med smør.

11

Anret din otto i en dyb tallerken. Placer en god skefuld otto i midten, drys friskhakket persille rundt om den, og hæld lidt af den smørpiskede sky over persillen.

Ingredients

 250 g perlespelt
 smør og olivenolie
 1 dl tør hvidvin
 2 skalotteløg
 7 dl fond
 friskrevet parnesanost
 1 lille bundt persille
Perlespelt “otto” med fasanbacon og persillesky

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.