Ændret fragtgrænse - nu KUN 65.- i December. Luk

Perlespelt “otto” med fasanbacon og persillesky

Portioner4 portioner
Forberedelse10 minutterTilberednings tid30 minutterSamlet tid40 minutter
 250 g perlespelt
 smør og olivenolie
 1 dl tør hvidvin
 2 skalotteløg
 7 dl fond
 friskrevet parnesanost
 1 lille bundt persille
 100 g røget fasanbryst
1

Hakkede skalotteløg sauteres i ½ smør og ½ olivenolie til de er klare.

2

Tilsæt den skyllede og afdryppede perlespelt og lad det suge al fedtstoffet op.

3

Tilsæt et stort glas hvidvin, og lad det reducere.

4

Tilsæt den fond du ønsker(hønse, grøntsag eller vildt) ikke for kraftig, så det lidt mere end dækker kornene.

5

Lad det koge, og tilsæt hele tiden mere fond, når kornene er blevet møre (ca. 20 minutter), lader du retten koge næsten tør for fond.

6

Tilsæt til sidst frisk revet parmesanost og evt. en klat koldt smør.

7

Skru ned for blusset, og rør rundt hele tiden, så det ikke sætter sig.

8

Smag til med salt og masser af hvid peber fra kværnen. Vend den stegte fasan bacon i til sidst.

Fasanbacon
9

Strimler af røget fasanbryst, stegt af i olivenolie. Kommes i til sidst

Persillesky
10

Her skal du reducere en god fasan/hønsefond, og piske den op med smør.

11

Anret din otto i en dyb tallerken. Placer en god skefuld otto i midten, drys friskhakket persille rundt om den, og hæld lidt af den smørpiskede sky over persillen.

Ingredienser

 250 g perlespelt
 smør og olivenolie
 1 dl tør hvidvin
 2 skalotteløg
 7 dl fond
 friskrevet parnesanost
 1 lille bundt persille
 100 g røget fasanbryst

Fremgangsmåde

1

Hakkede skalotteløg sauteres i ½ smør og ½ olivenolie til de er klare.

2

Tilsæt den skyllede og afdryppede perlespelt og lad det suge al fedtstoffet op.

3

Tilsæt et stort glas hvidvin, og lad det reducere.

4

Tilsæt den fond du ønsker(hønse, grøntsag eller vildt) ikke for kraftig, så det lidt mere end dækker kornene.

5

Lad det koge, og tilsæt hele tiden mere fond, når kornene er blevet møre (ca. 20 minutter), lader du retten koge næsten tør for fond.

6

Tilsæt til sidst frisk revet parmesanost og evt. en klat koldt smør.

7

Skru ned for blusset, og rør rundt hele tiden, så det ikke sætter sig.

8

Smag til med salt og masser af hvid peber fra kværnen. Vend den stegte fasan bacon i til sidst.

Fasanbacon
9

Strimler af røget fasanbryst, stegt af i olivenolie. Kommes i til sidst

Persillesky
10

Her skal du reducere en god fasan/hønsefond, og piske den op med smør.

11

Anret din otto i en dyb tallerken. Placer en god skefuld otto i midten, drys friskhakket persille rundt om den, og hæld lidt af den smørpiskede sky over persillen.

Perlespelt “otto” med fasanbacon og persillesky

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.