Ændret fragtgrænse - nu KUN 65.- i December. Luk

Røget fasanbryst i salat med sultanos, æbler og pinjekernedressing

Portioner4 portioner
Forberedelse20 minutterTilberednings tid20 minutterSamlet tid40 minutter
Pinjekernedressing
 1 dl balsamico
 1 fed hakket hvidløg
 1 tsk sukker
 grofthakker rosmarin
 1 spsk revet parmesan
 1,50 spsk ristede pinjekerner
 1 dl olivenolie
Salaten
 2 røget fasanbryster i tynde skiver
 2 hjertesalat i hele blade
 2 tomater uden kerner i strimler
 1 æble i tynde skiver
 2 spsk sultanos (lyse rosiner) udvandet i et par timer
 flager af parmesan
 2 spsk ristede pinjekerner
Dressing
1

Sæt balsamico, hvidløg, sukker og rosmarin i kog i en gryde og kog ind til det halve. Blend herefter med parmesan, pinjekerner og olie.

Salat
2

Salaten blandes i en står skål. Dressingen hældes over lige inden servering – vend salat og dressing godt igennem.

Ingredienser

Pinjekernedressing
 1 dl balsamico
 1 fed hakket hvidløg
 1 tsk sukker
 grofthakker rosmarin
 1 spsk revet parmesan
 1,50 spsk ristede pinjekerner
 1 dl olivenolie
Salaten
 2 røget fasanbryster i tynde skiver
 2 hjertesalat i hele blade
 2 tomater uden kerner i strimler
 1 æble i tynde skiver
 2 spsk sultanos (lyse rosiner) udvandet i et par timer
 flager af parmesan
 2 spsk ristede pinjekerner

Fremgangsmåde

Dressing
1

Sæt balsamico, hvidløg, sukker og rosmarin i kog i en gryde og kog ind til det halve. Blend herefter med parmesan, pinjekerner og olie.

Salat
2

Salaten blandes i en står skål. Dressingen hældes over lige inden servering – vend salat og dressing godt igennem.

Røget fasanbryst i salat med sultanos, æbler og pinjekernedressing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.