Vildsvin burgers

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time15 minsCook Time10 minsTotal Time25 mins
 1 spsk HP eller worcestersauce
 1 spsk tomatsauce
 2 Skallotteløg
 4 burgerboller
 2 æbler
 50 g Blue cheese
 karse
1

Ælt kødet i en skål med dine hænder og del så kødet i 4 flade bøffer, der stilles på køl i 1/2 time før tilberedning.

2

Bland hp og tomat sauce i en skål og hak skallotteløgene fint og bland dem i saucen.

3

Del burgerbollerne og varm dem i ovnen i 8-10 min. ved ca. 150 grader.

4

Steg kødet i olie i 4 min. på hver side efter bruning.

5

På den varme burgerbolle bund smøres skallotte saucen, der lægges en skive æble, derefter bøffen, et pænt stykke blue cheese og et drys karse før den øverste del af bollen lægges på burgeren, der nu er serveringsklar.

God fornøjelse!

Tip: opskriften kan også anbefales til krondyr eller dådyr burgers

Ingredients

 1 spsk HP eller worcestersauce
 1 spsk tomatsauce
 2 Skallotteløg
 4 burgerboller
 2 æbler
 50 g Blue cheese
 karse

Directions

1

Ælt kødet i en skål med dine hænder og del så kødet i 4 flade bøffer, der stilles på køl i 1/2 time før tilberedning.

2

Bland hp og tomat sauce i en skål og hak skallotteløgene fint og bland dem i saucen.

3

Del burgerbollerne og varm dem i ovnen i 8-10 min. ved ca. 150 grader.

4

Steg kødet i olie i 4 min. på hver side efter bruning.

5

På den varme burgerbolle bund smøres skallotte saucen, der lægges en skive æble, derefter bøffen, et pænt stykke blue cheese og et drys karse før den øverste del af bollen lægges på burgeren, der nu er serveringsklar.

God fornøjelse!

Tip: opskriften kan også anbefales til krondyr eller dådyr burgers

Notes

Vildsvin burgers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.