Ælt kødet i en skål med dine hænder og del så kødet i 4 flade bøffer, der stilles på køl i 1/2 time før tilberedning.
Bland hp og tomat sauce i en skål og hak skallotteløgene fint og bland dem i saucen.
Del burgerbollerne og varm dem i ovnen i 8-10 min. ved ca. 150 grader.
Steg kødet i olie i 4 min. på hver side efter bruning.
På den varme burgerbolle bund smøres skallotte saucen, der lægges en skive æble, derefter bøffen, et pænt stykke blue cheese og et drys karse før den øverste del af bollen lægges på burgeren, der nu er serveringsklar.
God fornøjelse!
Tip: opskriften kan også anbefales til krondyr eller dådyr burgers
Ingredients
Directions
Ælt kødet i en skål med dine hænder og del så kødet i 4 flade bøffer, der stilles på køl i 1/2 time før tilberedning.
Bland hp og tomat sauce i en skål og hak skallotteløgene fint og bland dem i saucen.
Del burgerbollerne og varm dem i ovnen i 8-10 min. ved ca. 150 grader.
Steg kødet i olie i 4 min. på hver side efter bruning.
På den varme burgerbolle bund smøres skallotte saucen, der lægges en skive æble, derefter bøffen, et pænt stykke blue cheese og et drys karse før den øverste del af bollen lægges på burgeren, der nu er serveringsklar.
God fornøjelse!
Tip: opskriften kan også anbefales til krondyr eller dådyr burgers