Del hver fasan i 4 stykker og brun dem i gryden i smør.
Skær løg og æbler i små tern, svits dem på en pande og fordel dem i gryden med fasan.
Tilsæt krydderier, rødvin og bouillon og lad det simre ved svag varme i ca. 45 min under låg.
Tag fasanerne op på et fad og sigt saucen i en gryde.
Tilsæt ceme fraiche og smag til.
Rist vindruerne på panden og hæld dem over.
Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiner NÆSTEN igennem og stilles på et smurt ovnfast, pensles med oliven olie, drysses med salt og bages i ovnen i 45-60 min.
Ingredients
Directions
Del hver fasan i 4 stykker og brun dem i gryden i smør.
Skær løg og æbler i små tern, svits dem på en pande og fordel dem i gryden med fasan.
Tilsæt krydderier, rødvin og bouillon og lad det simre ved svag varme i ca. 45 min under låg.
Tag fasanerne op på et fad og sigt saucen i en gryde.
Tilsæt ceme fraiche og smag til.
Rist vindruerne på panden og hæld dem over.
Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiner NÆSTEN igennem og stilles på et smurt ovnfast, pensles med oliven olie, drysses med salt og bages i ovnen i 45-60 min.