Fasan med hasselbach kartofler

ShareSave
Yields1 Serving
 2 Fasaner
 1 Løg
 2 Æbler
 2 Klaser vindruer
 100 g Smør
 0,50 tsk Knust enebær
 2 dl Rødvin
 5 dl Creme fraiche
 0,50 l Bouillon
 Salt &peber
 8 Mellemstore kartofler
1

Del hver fasan i 4 stykker og brun dem i gryden i smør.

2

Skær løg og æbler i små tern, svits dem på en pande og fordel dem i gryden med fasan.

3

Tilsæt krydderier, rødvin og bouillon og lad det simre ved svag varme i ca. 45 min under låg.

4

Tag fasanerne op på et fad og sigt saucen i en gryde.

5

Tilsæt ceme fraiche og smag til.

6

Rist vindruerne på panden og hæld dem over.

Kartoflerne
7

Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiner NÆSTEN igennem og stilles på et smurt ovnfast, pensles med oliven olie, drysses med salt og bages i ovnen i 45-60 min.

Ingredients

 2 Fasaner
 1 Løg
 2 Æbler
 2 Klaser vindruer
 100 g Smør
 0,50 tsk Knust enebær
 2 dl Rødvin
 5 dl Creme fraiche
 0,50 l Bouillon
 Salt &peber
 8 Mellemstore kartofler

Directions

1

Del hver fasan i 4 stykker og brun dem i gryden i smør.

2

Skær løg og æbler i små tern, svits dem på en pande og fordel dem i gryden med fasan.

3

Tilsæt krydderier, rødvin og bouillon og lad det simre ved svag varme i ca. 45 min under låg.

4

Tag fasanerne op på et fad og sigt saucen i en gryde.

5

Tilsæt ceme fraiche og smag til.

6

Rist vindruerne på panden og hæld dem over.

Kartoflerne
7

Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiner NÆSTEN igennem og stilles på et smurt ovnfast, pensles med oliven olie, drysses med salt og bages i ovnen i 45-60 min.

Notes

Fasan med hasselbach kartofler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.