Fasanbryst med jordskokpurre og smørstegte kantareller

ShareSave
Yields2 Servings
 250 g jordskokker
 200 g kantareller
 100 g smør
 2,50 dl fløde
 salt & peber
Opskrift fra kogebogen Helt Vildt med fasan
Jordskokpuré
1

Skræl jordskokkerne, kom dem i en gryde med fløde og kog dem møre.
Når jordskokkerne er blevet møre, sigtes fløden fra, men gemmes – det er vigtigt.
Blend jordskokkerne og tilsæt lidt af den gemte fløde, ca. 0,5 -1dl sammen med salt og peber.

Stegte kantareller
2

Børst jorden af kantarellerne med en lille børste og pluk dem i grove stykker. Smørrist dem på en varm pande.

Fasanbryst
3

Brun fasanbrysterne på en meget varm pande, indtil de er brune i farven. Forsæt stegningen i ovnen ved 190 grader. De skal have en kernetemperatur på 59 grader. Lad dem hvile 10 min., før de skæres ud og anrettes.

Ingredients

 250 g jordskokker
 200 g kantareller
 100 g smør
 2,50 dl fløde
 salt & peber

Directions

Opskrift fra kogebogen Helt Vildt med fasan
Jordskokpuré
1

Skræl jordskokkerne, kom dem i en gryde med fløde og kog dem møre.
Når jordskokkerne er blevet møre, sigtes fløden fra, men gemmes – det er vigtigt.
Blend jordskokkerne og tilsæt lidt af den gemte fløde, ca. 0,5 -1dl sammen med salt og peber.

Stegte kantareller
2

Børst jorden af kantarellerne med en lille børste og pluk dem i grove stykker. Smørrist dem på en varm pande.

Fasanbryst
3

Brun fasanbrysterne på en meget varm pande, indtil de er brune i farven. Forsæt stegningen i ovnen ved 190 grader. De skal have en kernetemperatur på 59 grader. Lad dem hvile 10 min., før de skæres ud og anrettes.

Notes

Fasanbryst med jordskokpurre og smørstegte kantareller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.