Skræl jordskokkerne, kom dem i en gryde med fløde og kog dem møre.
Når jordskokkerne er blevet møre, sigtes fløden fra, men gemmes – det er vigtigt.
Blend jordskokkerne og tilsæt lidt af den gemte fløde, ca. 0,5 -1dl sammen med salt og peber.
Børst jorden af kantarellerne med en lille børste og pluk dem i grove stykker. Smørrist dem på en varm pande.
Brun fasanbrysterne på en meget varm pande, indtil de er brune i farven. Forsæt stegningen i ovnen ved 190 grader. De skal have en kernetemperatur på 59 grader. Lad dem hvile 10 min., før de skæres ud og anrettes.
Ingredients
Directions
Skræl jordskokkerne, kom dem i en gryde med fløde og kog dem møre.
Når jordskokkerne er blevet møre, sigtes fløden fra, men gemmes – det er vigtigt.
Blend jordskokkerne og tilsæt lidt af den gemte fløde, ca. 0,5 -1dl sammen med salt og peber.
Børst jorden af kantarellerne med en lille børste og pluk dem i grove stykker. Smørrist dem på en varm pande.
Brun fasanbrysterne på en meget varm pande, indtil de er brune i farven. Forsæt stegningen i ovnen ved 190 grader. De skal have en kernetemperatur på 59 grader. Lad dem hvile 10 min., før de skæres ud og anrettes.