Krondyr Ragout

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time15 minsCook Time45 minsTotal Time1 hr
 1 gulerod
 1 pastinak
 1 porre
 250 g champignon eller svampe
 allehånde
 salvie
 enebær
 spidskommen
 salt
 peber
1

Bland krydderierne i en morter med lidt olie.

2

Steg kødet i olie med krydderblandingen. Når kødet er stegt rosa stilles det til side i en skål.

3

Hak grøntsagerne og steg dem i resten af stegeolien ved medium varme.

4

Efter ca. 10 min. hældes kødet tilbage på panden og lidt vand tilsættes.

5

Lad retten simre i ca. 20 minutter og smag til med salt & peber.

6

Servér ragouten med hjemmelavet kartoffelmos og groft brød.

Ingredients

 1 gulerod
 1 pastinak
 1 porre
 250 g champignon eller svampe
 allehånde
 salvie
 enebær
 spidskommen
 salt
 peber

Directions

1

Bland krydderierne i en morter med lidt olie.

2

Steg kødet i olie med krydderblandingen. Når kødet er stegt rosa stilles det til side i en skål.

3

Hak grøntsagerne og steg dem i resten af stegeolien ved medium varme.

4

Efter ca. 10 min. hældes kødet tilbage på panden og lidt vand tilsættes.

5

Lad retten simre i ca. 20 minutter og smag til med salt & peber.

6

Servér ragouten med hjemmelavet kartoffelmos og groft brød.

Notes

Krondyr Ragout

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.