Krondyr Ragout

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time15 minsCook Time45 minsTotal Time1 hr
 1 gulerod
 1 pastinak
 1 porre
 250 g champignon eller svampe
 allehånde
 salvie
 enebær
 spidskommen
 salt
 peber
1

Bland krydderierne i en morter med lidt olie.

2

Steg kødet i olie med krydderblandingen. Når kødet er stegt rosa stilles det til side i en skål.

3

Hak grøntsagerne og steg dem i resten af stegeolien ved medium varme.

4

Efter ca. 10 min. hældes kødet tilbage på panden og lidt vand tilsættes.

5

Lad retten simre i ca. 20 minutter og smag til med salt & peber.

6

Servér ragouten med hjemmelavet kartoffelmos og groft brød.

Ingredients

 1 gulerod
 1 pastinak
 1 porre
 250 g champignon eller svampe
 allehånde
 salvie
 enebær
 spidskommen
 salt
 peber

Directions

1

Bland krydderierne i en morter med lidt olie.

2

Steg kødet i olie med krydderblandingen. Når kødet er stegt rosa stilles det til side i en skål.

3

Hak grøntsagerne og steg dem i resten af stegeolien ved medium varme.

4

Efter ca. 10 min. hældes kødet tilbage på panden og lidt vand tilsættes.

5

Lad retten simre i ca. 20 minutter og smag til med salt & peber.

6

Servér ragouten med hjemmelavet kartoffelmos og groft brød.

Krondyr Ragout

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.