Rens og skyl ænderne og del dem i 2.
Brun dem i ca. 3min på hver side og læg dem herefter med brystsiden opad på en håndfuld tørrede abrikoser, frisk timian og persille i et fad eller på en bradepande.
Pensl dem med smeltet smør og lad dem stege i ca. 35 min på 180 gr.
Kog kartofler og rodfrugter og mos dem herefter med stavblender el. lign.
Tilsæt mosen lidt frisk hakket timian/persille og krydr med havsalt og peber.
Lad ænderne trække under folie og hæld skyen med både abrikoser og urter i en gryde og tilsæt lidt rødvin.
Lad det koge lidt ind og tilsæt en sjat fløde og smag til med salt og peber.
Ingredients
Directions
Rens og skyl ænderne og del dem i 2.
Brun dem i ca. 3min på hver side og læg dem herefter med brystsiden opad på en håndfuld tørrede abrikoser, frisk timian og persille i et fad eller på en bradepande.
Pensl dem med smeltet smør og lad dem stege i ca. 35 min på 180 gr.
Kog kartofler og rodfrugter og mos dem herefter med stavblender el. lign.
Tilsæt mosen lidt frisk hakket timian/persille og krydr med havsalt og peber.
Lad ænderne trække under folie og hæld skyen med både abrikoser og urter i en gryde og tilsæt lidt rødvin.
Lad det koge lidt ind og tilsæt en sjat fløde og smag til med salt og peber.