Røget fasanbryst med marinerede skorzonerødder

Oplagt til en lille fin forret og flot på en buffet.

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time15 minsCook Time30 minsTotal Time45 mins
 24 røget fasanbryster
 24 skorzonerødder
 0,50 citron
 1 skalotteløg
 1 bundt bredbladet persille
 1 håndfuld ruccola
 1 tomat
 salt og peber
1

Vask skorzonerrødderne grundigt, skræl dem, og læg dem efterhånden i koldt vand med citron.

2

Kog dem i saltet vand, til de kun lige er blevet møre. (Som asparges)

3

Når de er afkølet lidt, snittes de på skrå, i 4-5 mm tykkelse. Læg dem i en skål.

4

Hak et stort skalotteløg fint.

5

Bred persille og lidt rucculasalat hakkes groft.

6

Kødet fra en stor tomat, skæres i små tern.

7

Røget fasanbryst skæres i strimler.

8

Bland nu det hele forsigtigt med fingrene i skålen med skorzonerrødderne, tilsæt lidt god olivenolie hvid møllepeber og salt.

Ingredients

 24 røget fasanbryster
 24 skorzonerødder
 0,50 citron
 1 skalotteløg
 1 bundt bredbladet persille
 1 håndfuld ruccola
 1 tomat
 salt og peber

Directions

1

Vask skorzonerrødderne grundigt, skræl dem, og læg dem efterhånden i koldt vand med citron.

2

Kog dem i saltet vand, til de kun lige er blevet møre. (Som asparges)

3

Når de er afkølet lidt, snittes de på skrå, i 4-5 mm tykkelse. Læg dem i en skål.

4

Hak et stort skalotteløg fint.

5

Bred persille og lidt rucculasalat hakkes groft.

6

Kødet fra en stor tomat, skæres i små tern.

7

Røget fasanbryst skæres i strimler.

8

Bland nu det hele forsigtigt med fingrene i skålen med skorzonerrødderne, tilsæt lidt god olivenolie hvid møllepeber og salt.

Røget fasanbryst med marinerede skorzonerødder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.