Oplagt til en lille fin forret og flot på en buffet.

24 røget fasanbryster
24 skorzonerødder
0,50 citron
1 skalotteløg
1 bundt bredbladet persille
1 håndfuld ruccola
1 tomat
salt og peber
1
Vask skorzonerrødderne grundigt, skræl dem, og læg dem efterhånden i koldt vand med citron.
2
Kog dem i saltet vand, til de kun lige er blevet møre. (Som asparges)
3
Når de er afkølet lidt, snittes de på skrå, i 4-5 mm tykkelse. Læg dem i en skål.
4
Hak et stort skalotteløg fint.
5
Bred persille og lidt rucculasalat hakkes groft.
6
Kødet fra en stor tomat, skæres i små tern.
7
Røget fasanbryst skæres i strimler.
8
Bland nu det hele forsigtigt med fingrene i skålen med skorzonerrødderne, tilsæt lidt god olivenolie hvid møllepeber og salt.
Ingredients
24 røget fasanbryster
24 skorzonerødder
0,50 citron
1 skalotteløg
1 bundt bredbladet persille
1 håndfuld ruccola
1 tomat
salt og peber