Ændret fragtgrænse - nu KUN 65.- i December. Luk

Røget fasanbryst med marinerede skorzonerødder

Oplagt til en lille fin forret og flot på en efterårsbuffet.

Portioner4 portioner
Forberedelse15 minutterTilberednings tid30 minutterSamlet tid45 minutter
 24 røget fasanbryster
 24 skorzonerødder
 0,50 citron
 1 skalotteløg
 1 bundt bredbladet persille
 1 håndfuld ruccola
 1 tomat
 salt og peber
1

Vask skorzonerrødderne grundigt, skræl dem, og læg dem efterhånden i koldt vand med citron.

2

Kog dem i saltet vand, til de kun lige er blevet møre. (Som asparges)

3

Når de er afkølet lidt, snittes de på skrå, i 4-5 mm tykkelse. Læg dem i en skål.

4

Hak et stort skalotteløg fint.

5

Bred persille og lidt rucculasalat hakkes groft.

6

Kødet fra en stor tomat, skæres i små tern.

7

Røget fasanbryst skæres i strimler.

8

Bland nu det hele forsigtigt med fingrene i skålen med skorzonerrødderne, tilsæt lidt god olivenolie hvid møllepeber og salt.

Ingredienser

 24 røget fasanbryster
 24 skorzonerødder
 0,50 citron
 1 skalotteløg
 1 bundt bredbladet persille
 1 håndfuld ruccola
 1 tomat
 salt og peber

Fremgangsmåde

1

Vask skorzonerrødderne grundigt, skræl dem, og læg dem efterhånden i koldt vand med citron.

2

Kog dem i saltet vand, til de kun lige er blevet møre. (Som asparges)

3

Når de er afkølet lidt, snittes de på skrå, i 4-5 mm tykkelse. Læg dem i en skål.

4

Hak et stort skalotteløg fint.

5

Bred persille og lidt rucculasalat hakkes groft.

6

Kødet fra en stor tomat, skæres i små tern.

7

Røget fasanbryst skæres i strimler.

8

Bland nu det hele forsigtigt med fingrene i skålen med skorzonerrødderne, tilsæt lidt god olivenolie hvid møllepeber og salt.

Røget fasanbryst med marinerede skorzonerødder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.