Skræl kålroe og glaskål – skur ræddikerne og skær dem alle i tynde strimler.
Skær løgene i tynde både og hak mynte og koriander groft.
Hak den nederste del af citrongræsset meget fint, hak hvidløg fint.
Rør limesaft sammen med fiskesauce og sukker i en stor skål og bland dressingen med citrongræs og hvidløg.
Steg fasanstrimlerne i 2-3 minutter på en pande – lad dem hvile i 10-20 minutter.
Vend grøntsager, kød, løg og krydderurter i dressingen og anret salaten på et fad og drys med grofthakkede peanuts.
Servér med kogte ris eller nudler – og nyd vinterens sprødeste salater med fasan!
Ingredients
Directions
Skræl kålroe og glaskål – skur ræddikerne og skær dem alle i tynde strimler.
Skær løgene i tynde både og hak mynte og koriander groft.
Hak den nederste del af citrongræsset meget fint, hak hvidløg fint.
Rør limesaft sammen med fiskesauce og sukker i en stor skål og bland dressingen med citrongræs og hvidløg.
Steg fasanstrimlerne i 2-3 minutter på en pande – lad dem hvile i 10-20 minutter.
Vend grøntsager, kød, løg og krydderurter i dressingen og anret salaten på et fad og drys med grofthakkede peanuts.
Servér med kogte ris eller nudler – og nyd vinterens sprødeste salater med fasan!