Bøffer og majskolber grilles - Smør, chili, purløg og persille blandes sammen - du bestemmer selv mængden, men det er lækkert med en lidt stærk majskolbe til vildsvin.
Steg dine bøffer ved høj varme i 2-3 minutter på hver side.
Tag dem af grill eller pande og lad dem hvile - det er meget vigtig for alt kød - men især for vildt!
Grill dine majs kolber - lad endelig skrællen blive på. (Læg evt. majsene i vand 1/2 time før de skal grilles - så brænder de ikke for meget af)
Dine majs, skal være helt sorte omkring skallen. Men bare rolig - når du trækker skrællen af, er majsene lækre gyldne.
Smør, chili, purløg og persille - det hele blandes sammen - du bestemmer selv mængden, men det er lækkert med en lidt stærk majskolbe til vildsvin.
Vil du nu lave det hele ekstra lækkert, kan du med fordel rive en fast ost ude over dine majs!
Lav det hele beskidt med smør og masser af urter, du må gerne blive beskidt på fingerne.
Jesper Krabbe kan følges på instagram på @krabbefood
Det hele blandes sammen, her bestemmer du selv mængden at det du gerne vil have i. Men det er lækkert med en lidt stærk majskolbe til vildsvin
Vil du nu lave det hele ekstra lækkert, kan du med fordel rive en fast ost ude over dine majs.
Lav det hele beskidt med smør og massere af urter, du må gerne blive beskidt på fingerne.
Ingredients
Directions
Steg dine bøffer ved høj varme i 2-3 minutter på hver side.
Tag dem af grill eller pande og lad dem hvile - det er meget vigtig for alt kød - men især for vildt!
Grill dine majs kolber - lad endelig skrællen blive på. (Læg evt. majsene i vand 1/2 time før de skal grilles - så brænder de ikke for meget af)
Dine majs, skal være helt sorte omkring skallen. Men bare rolig - når du trækker skrællen af, er majsene lækre gyldne.
Smør, chili, purløg og persille - det hele blandes sammen - du bestemmer selv mængden, men det er lækkert med en lidt stærk majskolbe til vildsvin.
Vil du nu lave det hele ekstra lækkert, kan du med fordel rive en fast ost ude over dine majs!
Lav det hele beskidt med smør og masser af urter, du må gerne blive beskidt på fingerne.
Jesper Krabbe kan følges på instagram på @krabbefood
Det hele blandes sammen, her bestemmer du selv mængden at det du gerne vil have i. Men det er lækkert med en lidt stærk majskolbe til vildsvin
Vil du nu lave det hele ekstra lækkert, kan du med fordel rive en fast ost ude over dine majs.
Lav det hele beskidt med smør og massere af urter, du må gerne blive beskidt på fingerne.