Her kan du overbevise selv de hærdede grøntsagsnægtere om, at saftig savojkål og smagfyldte svampe udgør lige præcis det, som gør denne dyregryde til et friskt og lækkert hverdagsmåltid.
Dyregryde: Skær baconen i små tern. Brun bacon og vildtkød sammen med 1 spsk olie i en gryde. Tag kød og bacon op af gryden, og læg det på en tallerken.
Skær svampene i mindre stykker, og hak løgene fint. Svits løg og svampe i 1 spsk olie i gryden.
Tilsæt kød, bacon, fløde og 4 dl vand eller vildtsuppe. Rør melet ud i 1 dl vand, og bland det i gryden. Kog retten op under om- røring, skru ned for varmen, og lad retten simre i 45 minutter under låg.
Skær savoykålen i store trekanter, og kog dem i 3 minutter i letsaltet vand. Lad kålen dryppe af, og vend det i gryderetten. Smag saucen til med salt og peber.
Servér retten med kogte kartofler, tyttebærsyltetøj og eventuelt syltede asier.
Ingredients
Directions
Dyregryde: Skær baconen i små tern. Brun bacon og vildtkød sammen med 1 spsk olie i en gryde. Tag kød og bacon op af gryden, og læg det på en tallerken.
Skær svampene i mindre stykker, og hak løgene fint. Svits løg og svampe i 1 spsk olie i gryden.
Tilsæt kød, bacon, fløde og 4 dl vand eller vildtsuppe. Rør melet ud i 1 dl vand, og bland det i gryden. Kog retten op under om- røring, skru ned for varmen, og lad retten simre i 45 minutter under låg.
Skær savoykålen i store trekanter, og kog dem i 3 minutter i letsaltet vand. Lad kålen dryppe af, og vend det i gryderetten. Smag saucen til med salt og peber.
Servér retten med kogte kartofler, tyttebærsyltetøj og eventuelt syltede asier.