Varm grillpanden eller grillen op, så den ryger. Vend fasanbrysterne i olie og steg det først ved hård varme for at give det en flot stegeskorpe. Skru nu ned for varmen og steg dem et par minutter, til de er rosa.
Snit æblerne på et mandolinjern eller så tyndt som muligt og stik dem ud med en passende udstikker. Læg dem i friskpresset citronsaft, indtil de skal bruges. Halvdelen af hindbærrene presses. Valnødder lægges i de pressede bær. Den anden halvdel bruges til pynt på tallerkenen.
Rens, snit og hak markchampignon. Tænd en ny pande på høj varme, kom smør og olie på. Tilsæt de hakkede svampe og steg dem til gylden farve.
Hæld fløde over og kog den ind ved medium varme.
Blend den i en minihakker til grov struktur og smag til med salt, peber og citronsaft.
Ingredients
Directions
Varm grillpanden eller grillen op, så den ryger. Vend fasanbrysterne i olie og steg det først ved hård varme for at give det en flot stegeskorpe. Skru nu ned for varmen og steg dem et par minutter, til de er rosa.
Snit æblerne på et mandolinjern eller så tyndt som muligt og stik dem ud med en passende udstikker. Læg dem i friskpresset citronsaft, indtil de skal bruges. Halvdelen af hindbærrene presses. Valnødder lægges i de pressede bær. Den anden halvdel bruges til pynt på tallerkenen.
Rens, snit og hak markchampignon. Tænd en ny pande på høj varme, kom smør og olie på. Tilsæt de hakkede svampe og steg dem til gylden farve.
Hæld fløde over og kog den ind ved medium varme.
Blend den i en minihakker til grov struktur og smag til med salt, peber og citronsaft.