Grøn karry er en klassiker i det thailandske køkken og er forbavsende nem at lave, når man lige ved hvordan. Du kan bruge en færdiglavet karry pasta hvis det kniber med tiden, men det er ret let at lave din egen.
Tag det yderste lag af forårsløg og citrongræs, og hak det fint.
Hak ligeledes hvidløg og chili fint.
Kom alle ingredienserne i foodprocesser og blend dem, til du har en fin pesto-agtig konsistens.
Sæt til side
Blancher græskar ternene i saltet vand i 8min. Dræn og sæt til side.
Varm 2 spsk olie i en sauté pande eller gryde og tilsæt din karry pasta.
Lad pastaen stege i et par minutter og tilsæt kokosmælken.
Tilsæt fasanstrimler og græskar, og lad det simre i 8-10 minutter.
Tilsæt dernæst sukker, fiskesauce, soya sauce og smag til med limesaft og evt. lidt salt.
Server med jasmin eller basmati ris.
Ingredients
Directions
Tag det yderste lag af forårsløg og citrongræs, og hak det fint.
Hak ligeledes hvidløg og chili fint.
Kom alle ingredienserne i foodprocesser og blend dem, til du har en fin pesto-agtig konsistens.
Sæt til side
Blancher græskar ternene i saltet vand i 8min. Dræn og sæt til side.
Varm 2 spsk olie i en sauté pande eller gryde og tilsæt din karry pasta.
Lad pastaen stege i et par minutter og tilsæt kokosmælken.
Tilsæt fasanstrimler og græskar, og lad det simre i 8-10 minutter.
Tilsæt dernæst sukker, fiskesauce, soya sauce og smag til med limesaft og evt. lidt salt.
Server med jasmin eller basmati ris.