Snit kålen i fine strimler og skær gulerødder og porrer i lange tynde strimler.
Flæk chillien, fjern kerner og skær chillien, hvidløg og ingefær i ultra tynde strimler.
Kog nudlerne i letsaltet vand, skyl dem herefter i koldt vand og lad dem dryppe af i en sigte. Fordel nudlerne i 4 suppeskåle.
Varm olien op i en gryde og brun fasanstrimlerne. Læg kødet på en tallerken.
Svits alle grøntsagerne i gryden til de falder sammen og begynder at dufte. Tilsæt bouillon og kog det hele op.
Tilsæt chilli, hvidløg, ingefær, soyasauce og ristet sesamolie.
Smag suppen til med limesauce og eventuelt flere af de andre smagsingredienser, efter smag.
Tilsæt fasankødet i suppen og fordel suppen og fyldet over nudlerne og drys med friske korianderblade og server retten med det samme.
Ingredients
Directions
Snit kålen i fine strimler og skær gulerødder og porrer i lange tynde strimler.
Flæk chillien, fjern kerner og skær chillien, hvidløg og ingefær i ultra tynde strimler.
Kog nudlerne i letsaltet vand, skyl dem herefter i koldt vand og lad dem dryppe af i en sigte. Fordel nudlerne i 4 suppeskåle.
Varm olien op i en gryde og brun fasanstrimlerne. Læg kødet på en tallerken.
Svits alle grøntsagerne i gryden til de falder sammen og begynder at dufte. Tilsæt bouillon og kog det hele op.
Tilsæt chilli, hvidløg, ingefær, soyasauce og ristet sesamolie.
Smag suppen til med limesauce og eventuelt flere af de andre smagsingredienser, efter smag.
Tilsæt fasankødet i suppen og fordel suppen og fyldet over nudlerne og drys med friske korianderblade og server retten med det samme.