5 fed knuste hvidløg
1 tsk revet ingefær
2 spsk honning
1 dl svampesoyasauce eller alm. soyasauce
1 tsk salt
1 tsk peber
vilde spareribs ca. 300g pr. person
1
Bland hvidløg, soyasauce, honning, ingefær, salt og peber.
2
Gnid marinaden grundigt ind i kødet.
3
Lad det trække i mindst 1 time ved stuetemperatur – eller gerne natten over – i køleskabet.
4
Grilles i ca. 1½ time på grill ved indirekte svag varme.
Ingredients
5 fed knuste hvidløg
1 tsk revet ingefær
2 spsk honning
1 dl svampesoyasauce eller alm. soyasauce
1 tsk salt
1 tsk peber
vilde spareribs ca. 300g pr. person
Directions
1
Bland hvidløg, soyasauce, honning, ingefær, salt og peber.
2
Gnid marinaden grundigt ind i kødet.
3
Lad det trække i mindst 1 time ved stuetemperatur – eller gerne natten over – i køleskabet.
4
Grilles i ca. 1½ time på grill ved indirekte svag varme.