Kog saltlagen op, skum den af og køl den ned.
Brystfileterne lægges i en plastbeholder med låg i den kølede lage i 2 døgn (med gråandebryst er det tilstrækkeligt med 24 timer).
Skyl brystfileterne og læg dem i gryden med kogelagen og lad herefter gryden koge langsomt op. Skum og lad det simre på lavt blus. For grånadebryst er kogetiden ca. 25 min. og for gåsebryst ca. 35 min. (de skal virke faste)
Sluk for blusset og lad kødet trække i lagen indtil servering.
Server brystfileterne i tynde skiver.
Nye kartofler, en dejlig salat og godt brød fuldender let måltidet.
Pisk alle ingredienserne sammen indtil det tykner. Lad cremen trække en time og smag til.
Ingredients
Directions
Kog saltlagen op, skum den af og køl den ned.
Brystfileterne lægges i en plastbeholder med låg i den kølede lage i 2 døgn (med gråandebryst er det tilstrækkeligt med 24 timer).
Skyl brystfileterne og læg dem i gryden med kogelagen og lad herefter gryden koge langsomt op. Skum og lad det simre på lavt blus. For grånadebryst er kogetiden ca. 25 min. og for gåsebryst ca. 35 min. (de skal virke faste)
Sluk for blusset og lad kødet trække i lagen indtil servering.
Server brystfileterne i tynde skiver.
Nye kartofler, en dejlig salat og godt brød fuldender let måltidet.
Pisk alle ingredienserne sammen indtil det tykner. Lad cremen trække en time og smag til.