
500 g krondyrfilet
350 g kantareller
8 blommer, eller blå druer uden sten
1 potte brøndkarse
olivenolie
smør
balsamico glace (nedkogt balsamico)
salt og peber
1
Brun fileten godt af i olie. Tilsæt lidt smør og steg i 2-3 min. på hver side. Lad den køle ned.
2
Kantareller rengøres, steges i smør og stilles til side.
3
Blommer halveres, og befris for sten og skæres i små både (anvendes stenfri blå druer deles druerne i halve eller kvarte).
4
2 ½ dl balsamico, 2 spsk. Sukker, 2 kviste rosmarin og et fed knust hvidløg koges ind til ca. 1/3.
5
Krondyr fileten skæres i tynde skiver og fordeles på en tallerkenerne.
6
Drys med salt og peber, de stegte kantareller, blomme bådene og brøndkarsen. Dryp med oliven olie og balsamico glace.
7
Retten kan serveres som hovedret til 4 eller forret til 6.
CategoryKrondyr opskrifter, Dådyr, Sika & Rådyr opskrifter, Vilde forretter & Tapas, Vildt til hverdag, Vildt til Nytår
Ingredients
500 g krondyrfilet
350 g kantareller
8 blommer, eller blå druer uden sten
1 potte brøndkarse
olivenolie
smør
balsamico glace (nedkogt balsamico)
salt og peber