Tagliata af krondyrfilet med kantareller, blommer og brøndkarse

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time20 minsCook Time30 minsTotal Time50 mins
 500 g krondyrfilet
 350 g kantareller
 8 blommer, eller blå druer uden sten
 1 potte brøndkarse
 olivenolie
 smør
 balsamico glace (nedkogt balsamico)
 salt og peber
1

Brun fileten godt af i olie. Tilsæt lidt smør og steg i 2-3 min. på hver side. Lad den køle ned.

2

Kantareller rengøres, steges i smør og stilles til side.

3

Blommer halveres, og befris for sten og skæres i små både (anvendes stenfri blå druer deles druerne i halve eller kvarte).

4

2 ½ dl balsamico, 2 spsk. Sukker, 2 kviste rosmarin og et fed knust hvidløg koges ind til ca. 1/3.

5

Krondyr fileten skæres i tynde skiver og fordeles på en tallerkenerne.

6

Drys med salt og peber, de stegte kantareller, blomme bådene og brøndkarsen. Dryp med oliven olie og balsamico glace.

7

Retten kan serveres som hovedret til 4 eller forret til 6.

Ingredients

 500 g krondyrfilet
 350 g kantareller
 8 blommer, eller blå druer uden sten
 1 potte brøndkarse
 olivenolie
 smør
 balsamico glace (nedkogt balsamico)
 salt og peber
Tagliata af krondyrfilet med kantareller, blommer og brøndkarse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.