Brun fileten godt af i olie. Tilsæt lidt smør og steg i 2-3 min. på hver side. Lad den køle ned.
Kantareller rengøres, steges i smør og stilles til side.
Blommer halveres, og befris for sten og skæres i små både (anvendes stenfri blå druer deles druerne i halve eller kvarte).
2 ½ dl balsamico, 2 spsk. Sukker, 2 kviste rosmarin og et fed knust hvidløg koges ind til ca. 1/3.
Krondyr fileten skæres i tynde skiver og fordeles på en tallerkenerne.
Drys med salt og peber, de stegte kantareller, blomme bådene og brøndkarsen. Dryp med oliven olie og balsamico glace.
Retten kan serveres som hovedret til 4 eller forret til 6.
Ingredients
Directions
Brun fileten godt af i olie. Tilsæt lidt smør og steg i 2-3 min. på hver side. Lad den køle ned.
Kantareller rengøres, steges i smør og stilles til side.
Blommer halveres, og befris for sten og skæres i små både (anvendes stenfri blå druer deles druerne i halve eller kvarte).
2 ½ dl balsamico, 2 spsk. Sukker, 2 kviste rosmarin og et fed knust hvidløg koges ind til ca. 1/3.
Krondyr fileten skæres i tynde skiver og fordeles på en tallerkenerne.
Drys med salt og peber, de stegte kantareller, blomme bådene og brøndkarsen. Dryp med oliven olie og balsamico glace.
Retten kan serveres som hovedret til 4 eller forret til 6.