Vildsvin tern brunes godt i gryden.
Tage kødet op.
Deglaser gryden med æbleeddike.
Brun løg i gryden.
Kom kødet i gryden igen.
Tilsæt vildt eller oksefond og reducer til det halve.
Tilsæt piskefløde, enebær og peberkorn.
Lad det simre til kødet er mørt og saucen har en passende konsistens (ca. 45 min.)
Kom til sidst en god klat smør i for at runde det hele af.
Rens gulerødderne - der må gerne være lidt top på.
I en sauterpande kommes halv smør og vand, samt lidt salt - det skal varmes og blendes med en stavblender (i gryden).
Kom de rene gulerødder i, og pocher dem til de er møre (ca. 10-12 min.). Gem lidt af smørvandet til grov mosen.
Tag gulerødderne op, læg dem i et fad og vend persille, citronskal og lidt citronsaft i.
Kog rodfrugter i vand uden salt i cirka 25 min.
Når det hele er mørt, drænes vandet fra i en sigte, dørslag eller hvad du har. Det der er vigtigt er at rodfrugterne damper af. Jo mere de damper af, jo mere smag vil du få.
Når der er dampet af, kommes de i en gryde. Tilsæt nu lidt at smørvandet fra gulerødderne.
Lav en grov mos, kom evt en masse hakket persille i.
Ingredients
Directions
Vildsvin tern brunes godt i gryden.
Tage kødet op.
Deglaser gryden med æbleeddike.
Brun løg i gryden.
Kom kødet i gryden igen.
Tilsæt vildt eller oksefond og reducer til det halve.
Tilsæt piskefløde, enebær og peberkorn.
Lad det simre til kødet er mørt og saucen har en passende konsistens (ca. 45 min.)
Kom til sidst en god klat smør i for at runde det hele af.
Rens gulerødderne - der må gerne være lidt top på.
I en sauterpande kommes halv smør og vand, samt lidt salt - det skal varmes og blendes med en stavblender (i gryden).
Kom de rene gulerødder i, og pocher dem til de er møre (ca. 10-12 min.). Gem lidt af smørvandet til grov mosen.
Tag gulerødderne op, læg dem i et fad og vend persille, citronskal og lidt citronsaft i.
Kog rodfrugter i vand uden salt i cirka 25 min.
Når det hele er mørt, drænes vandet fra i en sigte, dørslag eller hvad du har. Det der er vigtigt er at rodfrugterne damper af. Jo mere de damper af, jo mere smag vil du få.
Når der er dampet af, kommes de i en gryde. Tilsæt nu lidt at smørvandet fra gulerødderne.
Lav en grov mos, kom evt en masse hakket persille i.